2777
2789
عنوان

نظرتون چیــه ؟😶

98 بازدید | 8 پست

سلام دوستان ، روزتون بخیر .ـ

من یه کانال تل گرام دارم ب نظر شما برای تبلیغ کارام چیکار کنم ؟؟ کسی تجربه داره ، کانالم تازه راه افتاده 😐

من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟  ممنونم دوستم 😊

ینی هیچ کس هیچ نظری نداره ؟؟؟؟؟😐😐😐😐😐😐

من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟  ممنونم دوستم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمورد کارت توضیح بده. تا بدونیم چیجوری کمکت کنیم

یه گالریه که کیف مجلسی روباندوزی درست میکنم ، همشونم کار دست خودمه ، حتی کیفش

برای دوست و آشنا و فامیل بفرست بگو فقط عضو بشن که اعضات بره بالا ی کم

بعضی کانال ها هم پول میگیرن تبلیغ میکنن برات یا در ازای اینکه تو براشون تبلیغ کنی ،برات تبلیغ کنن

پیام هات رو از کانالت فوروارد کن توی گروه هایی که عضو

های زیاد دارن

تو کامنت های پیج افراد مشهور اینستا یا جاهای مرتبط لینک کانال رو بذار

یه پیج اینستا هم بزن

ماکان ایران کجاست؟🎒

باید تبادل بزنی. یعنی بری توی کانالای دیگه با ادمین اون کانالها پیشنهاد بدی که شما تبلیغ اونا رو بزاری توی کانالت اونا هم تبلیغ کارای شما رو بزارن توی کانالشون

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
برای دوست و آشنا و فامیل بفرست بگو فقط عضو بشن که اعضات بره بالا ی کم بعضی کانال ها هم پول میگیرن ت ...

مرسی گلم 😘

باید تبادل بزنی. یعنی بری توی کانالای دیگه با ادمین اون کانالها پیشنهاد بدی که شما تبلیغ اونا رو بزا ...

اره یکی دوتا زدم 😕

باید تبادل بزنی. یعنی بری توی کانالای دیگه با ادمین اون کانالها پیشنهاد بدی که شما تبلیغ اونا رو بزا ...

این لینک کانالم ،خوشحال میشم شماهم سر بزنی 😘

gallery_goldoozak@