2777
2789

💠نماز درخواست فرزند💠

✍🏻نمازی است که هنگام ظهر روز جمعه بین دو نماز خوانده می شود . محمد بن مسلم می گوید : امام صادق علیه

السلام فرمود : هر کس بخواهد بچه دار شود بعد از نماز جمعه دو رکعت نمازبا رکوع و سجده های طولانی بخواند

و بعد از نماز این دعا را بخواند‌.

🔆اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِمَا سَأَلَكَ بِهِ زَكَرِيَّا عَلَيْهِ السَّلَامُ إِذْ نَادَاكَ‏ رَبِّ لا تَذَرْنِي فَرْداً وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوارِثِينَ‏ اللَّهُمَ‏ فَهَبْ‏

لِي‏ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعاءِ اللَّهُمَّ بِاسْمِكَ اسْتَحْلَلْتُهَا وَ فِي أَمَانَتِكَ أَخَذْتُهَا فَإِنْ قَضَيْتَ فِي رَحِمِهَا وَلَداً

فَاجْعَلْهُ غُلَاماً مُبَارَكاً زَكِيّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّيْطَانِ فِيهِ نَصِيباً وَ لَا شِرْكا🔆

✳️این نماز برای خواستن فرزند پسر نیز مفید است

📚جمال الاسبوع ص440

👌👌بسیاربسیارمجرب

توکل بخدا از رحمت خدا نا امید نشو، میدونم شرایط سختی داری من خودمم بعضی وقتا ک مشکلی پیش میاد از همه شاکی میشم حتی خدا ولی باز اونه که میتونه کمکمون کنه هی به این موضوع فکر نکن اینجوری راحت تری 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

امروز فهمیدم که دختر داییم که سری قبل باهم بارداربودیم بچه بعدیشم بارداره ولی من هنوز اندر خم یک کوچه ام دلم میخواست میشد با خدا رو در رو حرف زد ی چیزی بگه دلم آروم شه