2777
2789
عنوان

دستم نمک نداره😨😨😨😨

461 بازدید | 15 پست

نمیدونم چرا همیشه مقابل محبتها و خوبیها و فداکاریهام از طرف مقابل ضربه میخورم و بدی میبینم...حالا فرق نمیکنه دوست... همسایه ...مادر ...خواهر...خانواده شوهر...همه...الان صد تامورد تو ذهنم هست که این اتفاق برام افتاده آخه چرا...چی را باید تو رفتارم تغییر بدم...

مثلا چند سال پیش ی همسایه داشتم که خانم خونگرم و بجوشی بود ...چند بار تو محوطه بازی بچه ها دیدمش بعد تعارف کردم بیان خونمون که بچه ها با هم بازی کنن...ی روز صبح امدن منم داشتم سالاد الویه درست میکردم واسه ناهار...یکی دو ساعت نشستن...من گفتم ناهار بمونید من همسرم دیر میاد خلاصه سفره انداختم دور هم ناهار خودریم...یه ظرف هم پر سالاد الویه  کردم دادم که موقع رفتن ببره...آلبوم های خانوادگی و عروسی را آوردم...کلا میزبان خوبی هستم...بعد هم رفتن....دقیقا فرداش تو مسیر خانه دیدمش اصلا انگار نه انگار این خانم منو میشناسه یه سلام خشک و خالی کرد...و شروع کرد به دعوا کردن دخترش ...بچه تو خاکها نرو...😨😨😨😨

در صورتیکه اون مسیری که میرفتیم مشترک بود...اصلا نه احوالپرسی نه هیچی...انقدر ناراحت شدم شب خوابم نبرد...نمیدونم شاید وضع زندگی من و آلبوم هام حسادت برانگیز باشه...ولی در مورد همه همینطوره آخه..حتی خانواده خودم...چرا دستم نمک نداره...😨😨😨😨😨

اینجا مشکل ازون خانم بوده ربطی به املاح موجود در دست شما نداره

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا

همین الان با موجودی ب اسم مادر سرهمین دعوام شد 

هرروز کلی وقت میذارم عین ی کلفت کارای این خونه ب این بزرگیو میکنم بعد دو دیقه ک میشینم خستگی در کنم و با گوشی سرگرم شم خانوم داد و هوار راه میندازه بخدا آب هم میخواد بخوره اگه لیوان ی متریش باش میگه باید یا تو یا آبجیت بیاید بهم بدید!!

بابا منم آدمم نوجوونم هزارتا آرزو و کار دارم باید ب خودم برسم خانوم انتظار داره من بشینم خونه ب خونش و بچه هاش برسم خودش بره ب پیشرفت و تفریحش برسه تازه دوقورت و نیمش باقیه 

دقیقا همین الان با موجودی ب اسم مادر سرهمین دعوام شد  هرروز کلی وقت میذارم عین ی کلفت کارای ا ...

من از خوبی کردن به بقیه پشیمون شدم...البته ذاتم اینجوریه ...جور دیگه نمیتونم باشم...ولی سعی میکنم زیاد مایه نذارم...انقدر که از پشت بهم خنجر زدن

من از خوبی کردن به بقیه پشیمون شدم...البته ذاتم اینجوریه ...جور دیگه نمیتونم باشم...ولی سعی میکنم زی ...

سلام منم مثل خودت  بودم گلم، ولی الان آنقدر بدی دیدم که دیگه محبت نمیکنم، ضرر نمیرسونم به کسی ولی محبت نمیکنم،  حالا که جواب خوبی بدی هست منم خوبی نمیکنم تا اگه بدی دیدم حرص نخورم 😊

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
من از خوبی کردن به بقیه پشیمون شدم...البته ذاتم اینجوریه ...جور دیگه نمیتونم باشم...ولی سعی میکنم زی ...

حالا خواهرت باهات چیکار کرده مگه؟

اوووووه...اون که فراووووون....اصلا گفتنی نیست

ببخشید میپرسم چرا واکنش نشون ندادی جلوش؟ 

مثلا خوبی کردی بدی بعد کرده فقط یا شده که بزنت؟ ترس داری یا آنقدر مظلوم هستی که کسی بهت حرفی بزنه جواب نمیدی؟

ببخشید میپرسم چرا واکنش نشون ندادی جلوش؟  مثلا خوبی کردی بدی بعد کرده فقط یا شده که بزنت؟ ترس ...

همه جوره بوده بچه تر که بودیم کتک کاری و گیس و گیس کشی ....بزرگتر که شدیم فشارهای روحی دیگه میاورده...مثلا من رتبه م تو کنکور سراسری خوب شد ۲۰۰۰ شدم یه دانشگاه خوب قبول شدم...خواهرم عوص اینکه منو ببوسه و تبریک بگه مدام میگفت چرا فلان شهر را که نزدیکتر بود نزدی....یه بار ...ده بار...هزار بار...گریه گریه گریه...منم فقط ۱۹ سالم بود نمیدونستم چکار کنم...همه ش دعوت به آرامش میکردم میگفتم من این دانشگاهمو که قبول شدم دوست دارم...موقع ثبت نام باهام امد آبروریزی کرد تو دانشگاه...همه ش به همه میگفت خواهرم نباید اینجارو میزد ...سر به خود میگفت باید انتقالی بگیری...انقدر تحت فشار روحی منو گذاشته بود وقتی رفت ی نفس راحت کشیدم...سر همه چی همینطور بود ازدواج که کردم اصلا محل شوهرم نمیداشت باهاش حرف نمیزد...انگار مجسمه...

همه جوره بوده بچه تر که بودیم کتک کاری و گیس و گیس کشی ....بزرگتر که شدیم فشارهای روحی دیگه میاورده. ...

باید باهاش مثل خودش رفتار کنی، بهش میگفتی یک بار دو بار سه بار یه حرف رو زدی دیگه چیه 30 بار میگی؟ مهم منم که تو این دانشگاه درس میخونم و راضی هستم، 

با شوهرت هم بد رفتاری میکنه شما هم محلش نده اصلا، تازه چیزی هم میخوای بهش بگی با یه لحنی بگو که متوجه بشه ازش بدت میاد، اما تیکه به شوهرت انداخت خط قرمزت باشه و جوابش رو بده حتی بزنش تا حد خودش رو بدونه😡