2777
2789
عنوان

خیلی دیر فهمیدم

1238 بازدید | 49 پست

خیلی دیر فهمیدم همه چیز آدمها بستگی به پولت داره خیلی دیر فهمیدم عشق و دوست داشتن همش تو پول خلاصه می شه همه آدمهای اطراف من فقط پول رو می بینن و این قدر دلم می گیره و حالم بد می شه که حد نداره ! همیشه تو دلم انسانیت و عشق بوده و هست منم عین بقیه دوست دارم پول رو ولی همه زندگیم نبوده هیچ وقت الان می بینم کسایی که پولدار ترن شوهرای بهتری دارن زندگی های خیلی بهتری دارن نمی دونم شاید قسمت منم این بوده

لزوما این نیست ک چون پولدار بودن ؛ همسر بهتری هم داشتن!!!!!

ولی خب ، کفو بودن  توی ازدواج مهمه ....

و اینکه  هر کس بر اساس درایت خودشه ک ، انتخاب می کنه و تصمیم میگیره !!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم متاسفانہ خیلیا نہ ھمہ بہ پولہ پدر و اموالہ پدر دختر توجہ میکنن منم بابام فرھنگیہ چیزی نداشت دوستام کہ باباشون پولدار بود ھر روز خواستگار داشتن من ھیچی تا نامزدم دوس بودیم اومد غصہ نخور زندگی ھمینہ تنت سلامت باشہ 

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
مادرشوهر من دقیقا همین بوده ایده و آرمانش 

اره بابا خاله سوهرم رفت ی دخترو رو دید و اینا بعد تو روز بله برون اونا گفتن شما باید 5 تیکه اثاث بگیرید و اینا اونوقت خاله شوهرم نامزدیو بهم زد بخاطر پول فقط 😐😐😐

منم وضع مالی بابام الحمدلله خیلی خوب بوده و هست

اما الان تو زندگیم اونقدرا که حقمه به عنوان یه زن وفادار و عاشق اصلا خوشبخت نیستم

گلم ازدواج و خوشبختی ربطی به جیب نداره

اگه نه من موقع ازدواج هم ماشینم زیر پام بود هم خونم...

نمیدونی چقدررر واسه شوهرم ارزش و احترام قائلم خودش گاهی میگه تو دیوونه ای من اصن سزاوار عشقت نیستم

ولی اونطوری که باید درک نمیشم.....تا یه بحثی هم میفته دادا رو اون میزنه و من کوتاه میام

اونقده تو این زندگی تنهایی کشیدم که خدا شاهد منه فقد😊😊

باورررر کن باوووور کن تو توی زندگیشون نیستی فقی از دور نقاب اونارو میبینی میگی چه خوشبختن.از خواهر من پولدار تر نیست راحت تر نیست خواهرمو مثال میزنم تا بدونی کس دوری هم نیست.چنان ادم بدبختیه که فقط ما میدونیم .از غصه اش تمام موهای سرم سغید شده.خیلی داریم عذاب میکشیم در حالی که هیچ کس جز خودمون خبر نداره.

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
منم وضع مالی بابام الحمدلله خیلی خوب بوده و هست اما الان تو زندگیم اونقدرا که حقمه به عنوان یه زن و ...

من پولدار نبودم هیچ وقت هم آدمهای خوبی دنبالم نیومدن ! هیچ وقت خواستگار خوبی نداشتم بعد فهمیدم همه دنبال پول هستن خیلی دیر فهمیدم 

برا منم همینه  ولی اون دختری ک باباش وضعش متوسطه برا خودش میان جلو نه بخاطر پوله باباش

من متوسط بودم بازم به طمع پول بابام و کارمند بودن بابام اومدن بعد که دیدن بابام چیزی بهشون نمی ده دعواهای بدی راه انداختن 

باورررر کن باوووور کن تو توی زندگیشون نیستی فقی از دور نقاب اونارو میبینی میگی چه خوشبختن.از خواهر م ...

چرا مگه زندگیش چجوریه؟

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood

پدر من پولداره اما شوهرم متوسط. همه دوستام که وصضع مالیشون و حتی چهره شون متوسط بود الان شوهراشون پولدارتر و خوشتیپ ترن. 

من خودم انتخاب کردم و پاش وایستادم. همه پیز پول نیس. عشق و انسانیت طرف مهم تره. اینکه فقط یه بار سرم داد زده سه سال پیش اونم داد نه ها یکم عصبانی . و همون موقع افتاد به پام و گریه کرد ببخشمش. عشق مهمه. اینکه اخلاقش خوب باشه.

من خونه پدرم ماشین داشتم . خونمون 500متر بود. الان تو آپارتمان نود متریم اما خوشبختم و نمیگم دوستام چرا بهتر از من شدن

نهال خانوم مامانی عاشقته
چرا مگه زندگیش چجوریه؟

افتضاح.فقط میتونم بگم افتضاح

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔