2777
2789

دارم فیلم خانه دخترو میبینم

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دارم حرص میخورم از دست مادرشوهر

همه رو الان نخور واسه فردام یه کم بزار 😂😂😂

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

منه بدبختم بخاطر برادرمعتادم که شیشه کشیده یک سره حرف میزنه وتوخونه میچرخه نخوابیدم ازگریه کبودشدم تورو به جون عزیزاتون برام دعاکنید

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔
اخر هفته ها همسرم میگه بریم سر بزنیم میخواد جونم بالا بیاد🙄😁

اره بقران مثل من .کاش دور بودن و نمیدیدمشون اما مجبورم یک ماه برم اونجا و بهش فکر میکنم میخوام دیونه شم بخدا

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
منه بدبختم بخاطر برادرمعتادم که شیشه کشیده یک سره حرف میزنه وتوخونه میچرخه نخوابیدم ازگریه کبودشدم ت ...

چند سالشه

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
چرااا

چی بگم خواهر،سرقضیه من که عروس اولی بودم بله برون اومد یه گل پلاستیکی زشت آورد که روم نمیشد به کسی نشون بدم،نشونم نیوورد،برای جاری جدید یه انگشتر گنده گرفته،سرعقد به من یه انگشتر داد اینقدر ضعیف و ظریف بود که روم نمیشد بپوشمش،حالا امشب می‌گفت باید یه کادو درست حسابی هم براش بگیرم،جالب تو سر نشون که حرف میزدن می‌گفت همون جای نشونت بده،امشب می‌گفت برای تو کادو گرفتم باید برای اینم بگیرم،دارم حرص میخورم شدید،

😢😢😢😢واقعا نمیدونم باید چیکار کنم 

اگه میتونی تغیر کنی (منظورم جا به جاییه و نقل مکانه )که اینکارو بکن اگه نمیتونی مدارا کن مدارا خواهر 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
وای😱😑

😔😔😔😔😔

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
چی بگم خواهر،سرقضیه من که عروس اولی بودم بله برون اومد یه گل پلاستیکی زشت آورد که روم نمیشد به کسی ن ...

بیخیال باش واگذارش کن به خدا فقط با همسرت دعوا راه ننداز اون بیتقصیره