2777
2789
عنوان

كوه نور

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 26 پست

در قسمت سرچ و ذره بین بنویس کوه نور

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
وقتی شوهرش فوت کرد دوهفته بعد رفتم توی پیج اینستاش که بچه ها داده بودن در خاست دادم . قبول کرده بود ...

واقعا؟! 

اگه دروغ ميگفت چرا پيجشو داده بود 

شايد باز دوباره همون شب ياد خاطراتش افتاده بود 

چه ميدونم والله

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟!  اگه دروغ ميگفت چرا پيجشو داده بود  شايد باز دوباره همون شب ياد خاطراتش افتاده ب ...

دروغ نبود شوهرش فوت کرده بود ولی نه اون شب چند ماه قبلش .. فوت کرده بود.ولی به قول شما شاید اون شب یاد خاطراتش افتاده بود

قربان وفای سگ ♥️
وقتی شوهرش فوت کرد دوهفته بعد رفتم توی پیج اینستاش که بچه ها داده بودن در خاست دادم . قبول کرده بود ...

یعنی زمانش رو درست نگفته بود؟

من اینطور که متوجه شدم یه سری ها ادرس گرفته بودن رفتن پیشش

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
تاپبک هایی که در موردش زدن اومد ولی خود کاربر نیست

نه برو پایین صفحه نوشته کاربر اسمای شبیهش میاد

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
یعنی زمانش رو درست نگفته بود؟ من اینطور که متوجه شدم یه سری ها ادرس گرفته بودن رفتن پیشش

نه زمان فوت شوهرش مال اون روز نبود .. در کل خدا بیامرز ه شوهرش رو . خودش هم یه بچه کوچیک داشت .. 

قربان وفای سگ ♥️

من شمارشو دارم باهاش در ارتباط بودم. حالش بد نیست. البته یه ماهی هست که جواب اخرین پیاممو نداده. تاریخشو روی سنگ قبرش مشخص نیست. من تلگراام عکسشو دیدم 

بعد از کلی کنکاش فهمیدم : توی زندگی با احمق بحث نکنم.