ال دی برای منظم کردنپریودیه کمعمولا براکسانی ک قصد بارداری ندارن و تنبلی دارن سه دوره تجویز میکنن ولی متفورین برای تنبلیه چون بدنمون مقاوم به انسولینه و احتمال مبتلا شدن به دیابت نوع٢هم زیاده که دلیل اصلی چاقیمونه
خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
عزیزم میشه بگی دقیقا چجوری بودی منم جوری ام که سه ماه یا چهار ماه یبار پریود میشم شما ...
منم همین طوری بودم ۱ ماه میشدم دیگ نمیشدم تا ۴ ماه بعدش. یا ۳ ماه بعدش. رفتم دکتر سونو دادم از این حرفا گفت تنبلی دارمو کیسه هم داشتم که بهم این قرص رو داد . اسفند تاحالا میخوردم که فروردین پریود شدم و مصرف میکردم قرصم بعد دیگ پری نشدم و آزمایش دادم دیدم باردارم
قرص رو که خوردم رفتم سونو کیسمم رفت بودش خیلی خوبه من چون قندم میفتاد و حالم بد میشد دکترم گفت با وعده غذا بخورم روزی یکی تا یکم بهش عادت کنم وقتی عادت کردم گفت روزی دوتا بخورم
منم لاغر بودم عزیزم خیلی خیلی لاغر .الان ب خود اومدم میبینم خیلی شکمم بزرگ شده .ببین چون متفورمین میخوری قندت میفته پایین من ب دکترم گفتم بهم نوع خارجیشو دادولی بازم این مشکلو داشتم گف شیرینجات زیاد بخور منم ازخدا خواسته تا دلم میخواس شکلات و..میخوردم ولی بعد فهمیدم ما دقیقا باید مثه کسایی ک قند دارند مراعات غذایی داشته باشیم نان برنج سیب زمینی ماکارونی کمترمصرف کنیم ماهی خیلی زیاددرکل مواد پروتئینی رو مصرفشو بالاببریم کربوهیدرات رو پایین فیبردارهم بالا ببریم.ورزش حتما انجام بدیم من الان ٢هفتس شروع کردم واقعا روحیم عوض شده . هر وقت قندتم افتاد پایین موز بخور به جای شیرینی جات امیدوارم به زودی نتیجه میگیری دوست عزیز
خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘