2777
2789

شوهرمن 2روز درهفته بیکار هستش اصصصلانم اهل دوس و رفیق نیت همش خونه ایم.

اخه چقدر بریم خیابون گردی اونم توااین بی پولی و گرونی.رستوران و اینجورجاهام که نمیشه باز بخاطر گرونی رفت.

بنظرتون کجاها بریم عصر که میشه دلم میخواد بریم یجاهایی که شور و هیجان باشه ولی ازم نخندینا یکم از شهربازی هم میترسمممممم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سینما کنسرت اگه باشه خرید بیرون با دوست و شوهر اگه بشه...بیرون شهر...باغ جهان نما خلیج فارس حافظیه و جاهای‌دیدنی البته کافی شاپ هتل هم زیاد میرفتم مثل هتل چمران و هتل شیراز... خودت چکار می کنی استارتر؟!!

من سینما کنسرت اگه باشه خرید بیرون با دوست و شوهر اگه بشه...بیرون شهر...باغ جهان نما خلیج فارس حافظی ...

ما پارک کوه دراک رفتیم

خلیج فارس

غلات

تخت جمشید

خیابون گردی تو معالی اباد وچمران و....

میگم شما بولینگ زیتون رو رفتین؟

قبل از بچه دار شدن خیلی با هم تفریح میرفتیم چه زمستون چه تابستون فرقی نمیکرد مخصوصا آخر هفته ها اصلا ...

همینکه ناهار و چای و میوه رو برداریم بریم بیرون؟کجاها میرفتین؟

همینکه ناهار و چای و میوه رو برداریم بریم بیرون؟کجاها میرفتین؟

آره بابا

تو طول هفته مثلا شاممون بر میداشتیم میرفتیم داخل پارک 

آخر هفته ها هم از شهر بیرون میرفتیم تابستونها بیشتر طرف سپیدان میرفتیم که هوا خنک باشه

مخصوصا تو این فصل برید تو یه روستا همونجا خونه کرایه میدند شب و بمونید عالیههه

زمستون ها هم همینطور تو سرما ناهارمون بر میداشتیم میرفتیم بیرون 

یا همسرم رو نقشه نگاه میکرد میرفتیم روستاهای اطراف خیلی خوب بوود

الان که بچه هست سخته 

بیشتر آخر هفته ها میریم بیرون.

برید کافه کندو. کافه بازی های فکری هست.خودشون بازی ها رو بهتون یاد می دن، خیلی خوش می گذره

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
برید کافه کندو. کافه بازی های فکری هست.خودشون بازی ها رو بهتون یاد می دن، خیلی خوش می گذره

چه خوب دنبال همچین چیزی بودم.کجاست عزیزم؟چجوریه؟

چه خوب دنبال همچین چیزی بودم.کجاست عزیزم؟چجوریه؟

از پل معالی آباد به سمت تاچارا، سمت راست تون یه بلوار هست به اسم بهشت.تو این بلوار هست کافه کندو، راحت می تونید پیداش کنید.تو اینستا گرام هم یک صفحه داره که از تو عکساش می تونین بیشتر با فضاش آشنا بشین.

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست