2777
2789
عنوان

حالم بده😭😭😭

362 بازدید | 18 پست

بخدا حسود نيستم ولي عروسي كه ميام حالم بد ميشه عروسي من خراب شد اونكه ميخواستم نشد 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

الان اومديم عروسي همه بهم ميگن لباس عروس تو ناز تر بود خودت فوق العاده بودي ولي باز حس ميكنم همه از من بهتر شدن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان اومديم عروسي همه بهم ميگن لباس عروس تو ناز تر بود خودت فوق العاده بودي ولي باز حس ميكنم همه از ...

تیکرت ک میگه امروز عروسیته

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
الان اومديم عروسي همه بهم ميگن لباس عروس تو ناز تر بود خودت فوق العاده بودي ولي باز حس ميكنم همه از ...

چند ماه دیگه هیشکی یادش نمیاد اونم

خودتو الکی ناراحت میکنی

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من
نه عشقم هفته پيش بود تيكرمو برنداشتم

مبارکت باشه بهش فکر نکن تو زندگی کمکم انقدر مشکلات پیش میاد ک این فراموش میشه پس غصه چیزای الکی تخور

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
يعني چيكار كنم  

لباسی که دوست داری بپوش، ارایشگاه و اتلیه برو و یه مهمونی بگیر هرجور که خودت دوست داری

اگر نفرت شما می توانست به الکتریسیته تبدیل شود تمام جهان را روشن می ساخت. نیکلا تسلا
استارتر میشه بگی چرا حالت بده ؟!؟!؟!؟!؟!

چون كليپم كه ٣ماه زحمتشو كشيدم سر بي مسئوليتي تالار پخش نشد 

چون كليپم كه ٣ماه زحمتشو كشيدم سر بي مسئوليتي تالار پخش نشد 

اشکالی نداره، مهم اینکه خودت از کلیپت لذت ببری

اگر نفرت شما می توانست به الکتریسیته تبدیل شود تمام جهان را روشن می ساخت. نیکلا تسلا