2777
2789
عنوان

درد سمت چپ شکم

28024 بازدید | 22 پست

دوستان سلام. من شیش روز دیگه موعد پریمه. سمت چپم امروز تیر میکشه اکثرا تکون میخورم تیر میکشه. علتش چی میتدنه باشه بنظرتون؟ روز هفدهم ک تخمک گذاریمم بود کیت گذاشتم دو خطش پررنگ بود. سمت راستمم بی نهایت تیر میکشید. اما الان دلیلش چی میتونه باشه😐

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری گلم  علایمت مثل خواهرمه

امکان نداره. من تنبلی دارم. البته اقدام کردما اما تنبلی تخمدان دازم. همین الانم ک دارم اینا رو میگم تیر میکشه😣😣

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
شاید بارداری عزیزم

مگه میشه؟ این ی آرزوعه ک اگه میشد چی میشد

اخه خواهرمم تنبلی داشت ولی شده دیگه احتمالا هوس چیزای ترش نداری مثل تمر الو

اشتهام کم شده. کلا دوروزه ناهار نمیخورم. اما خب پس حالت تهوع ندارم ک🙄 مگه میشه بدون حالت تهوع

اشتهام کم شده. کلا دوروزه ناهار نمیخورم. اما خب پس حالت تهوع ندارم ک🙄 مگه میشه بدون حالت تهوع

اره گلم 

ببین احیانا زیر شکمت باد نداره انگار ورم کرده اگه اینجوریه میتونم ۸۰ درصد بهت قول بدم نی نی داری

اره گلم  ببین احیانا زیر شکمت باد نداره انگار ورم کرده اگه اینجوریه میتونم ۸۰ درصد بهت قول بدم ...

اما خب علایم پریودو دارما. سینم درد میکنه کمرم درد میکنه اما خب برم زیر دلمو چک کنم ببینم هست یا نه

اگه باردار بودی باید بیایی خبر بدی به من باشه!

حتمااااااااا. نیستم میدونم اما اگه بودم حاضرم بهت مشتولوق بدم. ی عمر دعات میکنم من آرزوشو دارم😔

حتما چک کن خدا رو چه دیدی

توکل بخدا. من از خدامه. البته همین ک مشکلی نباشه ک درد میکنه بازم جای شکرش باقیه

امکان نداره. من تنبلی دارم. البته اقدام کردما اما تنبلی تخمدان دازم. همین الانم ک دارم اینا رو میگم ...

اولا که اگه خدا بخواد بچه دار میشی اینا همه حرفه

دوست من فقط یه بار اقدام کرد باردار شد

دکتر گفته بود خانمهای دیگه نصف تو تنبلی تخمدان دارن چند ساله دارن اقدام میکنن نمیشن

حالت تهوع هم الان نمیاد که 

الان فقط علائم تیر کشیدن و درد مثل پریودی و سینه درد و...

حالت تهوع مونده تا بگیری 

خیلی ها هم اصلا نمیگیرن

کار خوبه خدا درست کنه.....