2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سشوار و اتو مو😑

مال من فره اونم از نوع وز وزیش..دقیقا عین مریدا تو انیمیشن دلیر فقط قرمز نیس موهام..مکافات دارم باهاشون

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   
هزینش چقدر میشه عزیزم؟ چقدر دوام داره؟

من پونصد پارسال دادم.  تا زیر سر شونه هام بود . حدودا هشت ماه موند . قبلش فر شش ماهه کرده بودم اون یک سال و نیم موند .دویست دادم

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

موهای من صاف صاف 

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
سشوار و اتو مو😑 مال من فره اونم از نوع وز وزیش..دقیقا عین مریدا تو انیمیشن دلیر فقط قرمز نیس موهام ...

آخی عزیزم😍

برم انیمیشن رو ببینم این روزا انیمیشن میبینم

قشنگ بود؟

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

منم موهام حالت داره دوس دارمشون ها اما جلو موهام ک چتری زدم خیلی ناجورشده هوووف تابلند شن من دق میکنم موهای نازنینمو کوتاه کردم هرروز افسوس میخورم چیزی سراغ دارین بزنم سریع رشد کنه وبلند شن طاقت ندارم دیگ اینجوری ببینمشون 😢

آخی عزیزم😍 برم انیمیشن رو ببینم این روزا انیمیشن میبینم قشنگ بود؟

اره خیلی 

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه