2777
2789
عنوان

قهرممنوع!

226 بازدید | 19 پست

مردهاباقهرکردن زن عوض نمی شوند! ممکن است بیایندومعذرت خواهی کنندوتعهدبدهند،اماکینه ی شمارابیشتردر دل می گیرندوپس ازبازگشت جبران می کنند.برای همین اگرقصدزندگی کردن داریدونمی خواهیدطلاق بگیرید،قبل ازآنکه مردبه دنبالتان بیایدوخواهش وتمناکندوقول دهد،خودتان برگردید.وراه دیگری رابرای اصلاح امتحان کنید.هیچ مشکلی باقهرحل نمی شود،فقط پیچیده ترمی شود،قهرکردن،تمرین جدایی وعادی شدن جداییست.چندقهرکوچک ویک قهربزرگ ویک قهرآخری و..تمام.

باتشکر

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره به نظرم کتک بخورن اثرش بیشتره تا قهر 😐

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.

من عادت کردم

با همه قهر میکنم حتی یه کلمه ام حرف نمیزنم😁😁😁☺🤠امیدوارم همسرم آینده ام بلد باشه ناز بکشه🤔😐

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!

ای بابا یعنی برم آشتی کنم?!

حتی تو چین و ژاپن و آلمان و...بخاطر کمک به اقتصادشون از کالاهای بی کیفیت ملی شون حمایت کردن اونوقت ما فقط غر میزنیم...لیست تمام برندهای ایرانی بهمراه آدرس مراکز فروش:@irani_bekhah در سروش و ایتا و بله

مگه بچه ایم که قهر کنیم????

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
2790
2778
2791
2779
2792