2777
2789
عنوان

let's speak english

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 125 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

&n ...

It s ok i want to kill someone in darbar😅😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

[QUOTE=64893522]oooops 😵[/QUOTE

تا حالا اين همه دري وري يجا نگفته بودم😂😂😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

Thank god, I'm Mahsa , I have a 3 month-old son, and studying information management ,MS, what about ...

Thanks dear, I am fine too, I am married with no children, still studying and working ( please do not ask what major I am studying) , I am here for fun, learning everyday life from other lovely experienced women ( and mothers) . As you know here is a site for ladies and Mums!

Hi there im studying english right now and  im into learning english about today i m spending a large a mount of time studying

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )

Also it has been 8 months since i got engaged  i had been friends for 5 years i think the world of him

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )