2777
2789
عنوان

منم دل دارم خب..

302 بازدید | 15 پست

منم یه روزی فک میکردم اکه باردار بشم همه هوامو نگه میدارن.اون از مادرشوهرم که باهام قهره مثلا و اصلا حواسش نیس که. یه دونه عروسش حاملس.اصلا در کل از من خوشش نمیاد باورتون میشه توی این 4 سال حتی یک بار خونمون نیومده حتی دعوتش کردم بازم نیومده به خاطر چی به خاطره این که همش میگفت بیکسو کاره جهیزیه بهش نمیدن.ولی برام جهیزیه دادن در حده دهن پر کن اونم وقتی فهمید حتی نیومد ببینه فک کنید همه فامیلو دعوت کردیم ایشون نیومدن.حالا بگذریم که با این نیومدنش چه آتیشایی انداخت تو زندگیم میگفت من نمیام چرا خانوادش میان خونش اونام نباید بیان....حالا بگذریم برسیم بحثه خودم.الان حاملم مامانمم به خاطره فتنه هدی مادرشوهرم نمیاد خونم فقط زنگ میزنه و حالمو میپرسه.شوهرمم الان دو روزه ماموریته .من خیلی نارحتم.دلم چیزی میخواد خودم باید برم بخرم.کارامو بکنم.خریدارو انجام بدم .امروزم تنها رفتم دکتر البته این دومین باره تنها میرم دکتر.همه با یکی میان من تنها میرم و برمیگردم خب منم دل دارم.

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی به نظرم مادرت نباید در مقابل رفتارهاش واکنش نشون بده و به نظرم باید شده بساد خونه ات و لج مادرشو ...

میگه اگه بیام اذیتت میکنن.

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
شوهرت چی‌میگه؟؟؟ اون اگه بخاد همه رو حل میکنه

چی بگم اون اینجوری راحته این فقط منم که از تنهایی دارم میپکم.کارای مادرش براش اهمیتی نداره.نیومدن مادرم براش اهمیتی نداره مریضی و نارحتیه منم براش مهم نیس

اصن مادرت بروی خودش نیاره که مادرشوهر چی میگه!!بذار هرچی دلش میخاد بگه!تو الان نباید تنها باشی بگو م ...

خیلی تو برزخم.خدا مادرشوهرمو نیامرزه.هر چی میکشم از حسادتای اونه

خیلی تو برزخم.خدا مادرشوهرمو نیامرزه.هر چی میکشم از حسادتای اونه

تو ی مادرشوهر به من نشون بده که حسادت نکنه به هروس و این روانی بازیارو درنیاره! عزیزدلم تو این شرایطت بخاطر نی نی و حتی بعد از بارداری بخاطر وجود نازنین خودت بخاطر روانی بودن آدما خودتو آزار نده....خدا خودش حامی تمام کسایی که مظلومه ... به خدا بسپار...به مادرت زنگ بزن بیاد پیشت یا خودت برو پیشش...اصنم به هیچیز دیگه فکر نکن...آرامش و خدا...❤️خدا خودتو نی نیتو حفظ کنه سالم و تپل و سرحال دنیا بیاد ایشالااا

تو ی مادرشوهر به من نشون بده که حسادت نکنه به هروس و این روانی بازیارو درنیاره! عزیزدلم تو این شرایط ...

مامانمم میگه بیا بمون پیشم.فک کنم باید برم و به حرفش گوش بدم.چون دیگه دارم کم میارم

تو ی مادرشوهر به من نشون بده که حسادت نکنه به هروس و این روانی بازیارو درنیاره! عزیزدلم تو این شرایط ...

از تو هم ممنون که راهنماییم کردی