2777
2789
عنوان

ختم 10000 یا فتاح

6274 بازدید | 15 پست

سلام 

بچه ها  خیلیامون مشکل داریم امیدوارم تو این ختم شرکت کنید برای برآورده شدن حاجات...البته بهتره بعد از نماز صبح خونده بشه...اونایی که مشکلای بزرگ دارن یاعلی

چهار صبح وقت مناسبی برای انجام هیچ کاری نیست، چون یا اونقدر حالت خوبه که بخاطرش بیدار موندی، یا آنقدر حالت خوب نیست که خوابت نبرده ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط بعد نماز صبح؟

نه عزیزم بهتره بعد از نماز صبح باشه اگه نشد مشکلی نداره

چهار صبح وقت مناسبی برای انجام هیچ کاری نیست، چون یا اونقدر حالت خوبه که بخاطرش بیدار موندی، یا آنقدر حالت خوب نیست که خوابت نبرده ...

[QUOTE=64891339]من نماز نمیخونم ولی ذکر زیاد میگم. ۲۰۰۰تا من میگم اگر ق

هیچ اشکالی نداره

منم ۵۰۰تا امشب میفرستم....امشب معلوم میشه حاجتم برآورده شده یا نه اگه خدا خواست و شد تا فردا شب ۱۵۰۰تا دیگه هم میفرستم....برام دعاکنید

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
منم ۵۰۰تا امشب میفرستم....امشب معلوم میشه حاجتم برآورده شده یا نه اگه خدا خواست و شد تا فردا شب ۱۵۰۰ ...

بخدا خیلی سخته بگم حکمت خدا هرچی باشه همون میشه چون منم حاجت بزرگ دارم که تا الان شده ولی خواهش میکنم بحق امام رضا که فردا تولدشه نا امید نشو

بخدا خیلی سخته بگم حکمت خدا هرچی باشه همون میشه چون منم حاجت بزرگ دارم که تا الان شده ولی خواهش میکن ...

ان شاءالله امشب عیدیمو بگیرم فردا میرم حرمش شیرینی پخش میکنم

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
ان شاءالله امشب عیدیمو بگیرم فردا میرم حرمش شیرینی پخش میکنم

وای عزیزم شما مشهدی هستین ؟

توروخدا اگه رفتین بچه ها رو هم دعا کنید هممون مشکل داریم من سرتا پا گناه رو هم دعا کنید

وای عزیزم شما مشهدی هستین ؟ توروخدا اگه رفتین بچه ها رو هم دعا کنید هممون مشکل داریم من سرتا پا گنا ...

آره مشهدم.چشم اگخ لایق باشم حتما