بچه ها خیلیامون مشکل داریم امیدوارم تو این ختم شرکت کنید برای برآورده شدن حاجات...البته بهتره بعد از نماز صبح خونده بشه...اونایی که مشکلای بزرگ دارن یاعلی
چهار صبح وقت مناسبی برای انجام هیچ کاری نیست، چون یا اونقدر حالت خوبه که بخاطرش بیدار موندی، یا آنقدر حالت خوب نیست که خوابت نبرده ...
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
منم ۵۰۰تا امشب میفرستم....امشب معلوم میشه حاجتم برآورده شده یا نه اگه خدا خواست و شد تا فردا شب ۱۵۰۰تا دیگه هم میفرستم....برام دعاکنید
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
وای عزیزم شما مشهدی هستین ؟ توروخدا اگه رفتین بچه ها رو هم دعا کنید هممون مشکل داریم من سرتا پا گنا ...
آره مشهدم.چشم اگخ لایق باشم حتما