yalda26 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 369 عنوان بی بی چک مثبت 149 بازدید | 8 پست دوستانی که امروز بی بی چک زدین و مثبت بود لطفا ازتون خواهش میکنم واسم دعا کنید خدا یه فندوقم ب من بده لطفا لطفا 1397/05/01 | 15:50 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وااااای عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 5207 من دو روز پیش بی بی زدم و مثبت بود... انشالله به حق امام رضا که نزدیک منه همه ی منتظرا دامنشون به یک نی نی سالم سبز بشهاصلا نگران نباش گلم
yalda26 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 369 من دو روز پیش بی بی زدم و مثبت بود... انشالله به حق امام رضا که نزدیک منه همه ی منتظرا دامنشون به یک ... فدااااااات مرسییییییییی
zaraaaaaam عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 1240 من دو روز پیش بی بی زدم و مثبت بود... انشالله به حق امام رضا که نزدیک منه همه ی منتظرا دامنشون به یک ... من نذر کردم اگه خدا بهم ی بچه سالم هدیه داد، حتما میبرمش پابوس آقا، اگه رفتید زیارت حتما واسم دعا کنید و ازشون بخواید، آخ ک انقد ذوق میکنم یکی ک بی بیش مثبت شده😊😍 خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
وااااای عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 5207 من نذر کردم اگه خدا بهم ی بچه سالم هدیه داد، حتما میبرمش پابوس آقا، اگه رفتید زیارت حتما واسم دعا کن ... چشممم گلم اگه آقا منو دعوت کنه حرمش و برم حتما همتووون و دعا میکنم.انشالله مثل این نی نی که تو دل منه بزودی تو دل همتون بیاد
zaraaaaaam عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 1240 چشممم گلم اگه آقا منو دعوت کنه حرمش و برم حتما همتووون و دعا میکنم. انشالله مثل این نی نی که تو دل ... الهی آمین. راستی نی نی تو دلتم مبارک باشه عزیزدلم خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
وااااای عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 5207 الهی آمین. راستی نی نی تو دلتم مبارک باشه عزیزدلم فدات بشم عزیزم .. دعا کن نی نیم سالم باشه
zaraaaaaam عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 1240 فدات بشم عزیزم .. دعا کن نی نیم سالم باشه ان شاالله ک ب حق این وقت عزیز سالم و صالحه😍😘 خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤