سلام خانمایی که دوقلو باردارید من هفته ۱۵رفتم سنو گفتن هردوتا دخترن یه دونه دختر دیگه آیا ممکنه اشتباه شده باشه
امام رضای عزیزم 🥰ای ضامن آهو ممنونم که ازت که منت سرم گذاشتی و پادرمیانی کردی🤲 یه داداش به دخترام بخشیدی فداتشم ضامن آهو دامن همه مادران دنیا رو سبز کن و همه رو آرزوهاشون برسون برای حاجت روایی همه مادران صلوات بگید🙏قول میدم اولین سفر پسرم حرم خودت باشه💝
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ب من از اول گفتن احتمال داره از دوجنس باشن توی انومالی هم گفتن دخترو پسرن دوقلوهات همسانن ...
بهم گفتن همسانن واقعا خیلی حالم گرفته شد
امام رضای عزیزم 🥰ای ضامن آهو ممنونم که ازت که منت سرم گذاشتی و پادرمیانی کردی🤲 یه داداش به دخترام بخشیدی فداتشم ضامن آهو دامن همه مادران دنیا رو سبز کن و همه رو آرزوهاشون برسون برای حاجت روایی همه مادران صلوات بگید🙏قول میدم اولین سفر پسرم حرم خودت باشه💝
هر دوتا دختر هستن اولش واقعا ناراحت بودم ولی هرچی میگذره بهتر میشم منم دوس داشتم یکی از بچهام پسر باشه ولی خدا نخواست