2777
2789
عنوان

اشتباه در تعیین جنسیت دوقلویی

3721 بازدید | 13 پست

سلام خانمایی که دوقلو باردارید من هفته ۱۵رفتم سنو گفتن هردوتا دخترن یه دونه دختر دیگه آیا ممکنه اشتباه شده باشه

امام رضای عزیزم 🥰ای ضامن آهو ممنونم که ازت که منت سرم گذاشتی و پادرمیانی کردی🤲  یه داداش به دخترام بخشیدی  فداتشم ضامن آهو دامن همه مادران دنیا رو سبز کن و همه رو آرزوهاشون برسون برای حاجت روایی همه مادران صلوات بگید🙏قول میدم اولین سفر پسرم حرم خودت باشه💝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ۱۸ صبر کن انومالی دیگه قطعیه ایشالا اگه پسر دوست داری حداقل یکیش پسر باشه😊

عاره 

منم یک دختر دارم دلم میخاد اینی که تو دلمه پسر باشه برای منم دعا کنید دوستان

دستم ب آسمانت نمیرسد.. اما یقین دارم رحمت تو ب تمام زمین میرسد.... 
ب من از اول گفتن احتمال داره از دوجنس باشن  توی انومالی هم گفتن دخترو پسرن دوقلوهات همسانن ...

بهم گفتن همسانن واقعا خیلی حالم گرفته شد

امام رضای عزیزم 🥰ای ضامن آهو ممنونم که ازت که منت سرم گذاشتی و پادرمیانی کردی🤲  یه داداش به دخترام بخشیدی  فداتشم ضامن آهو دامن همه مادران دنیا رو سبز کن و همه رو آرزوهاشون برسون برای حاجت روایی همه مادران صلوات بگید🙏قول میدم اولین سفر پسرم حرم خودت باشه💝

بهم گفتن همسانن واقعا خیلی حالم گرفته شد

ناشکری نکن عزیزم.دعا کن سالم باشن این مهمه

دوقلوهای همسان احتمال مشکلاتشون بیشتره 

دعا کن هرچی هست سالم باشن 

چه ارزشی داره یکیش پسر باشه ولی مریض باشه و تا اخر عمر درگیرت کنه.

ایشالا هرچی هست سالم باشن و تا خرشم سالم بمونن.

لطفا" برای مامانم که تو بستر بیماریه دعا کنید
جنسیتشون چی بود لطفا بیان بگین

هر دوتا دختر هستن اولش واقعا ناراحت بودم ولی هرچی میگذره بهتر میشم منم دوس داشتم یکی از بچهام پسر باشه ولی خدا نخواست 

انشالله خدا حفظشون کنه عزیز ناراحت نباش .توکلت به خدا باشه

ممنونم عزیزم