2777
2789
عنوان

سرگیجه شدید.

8012 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها بیاین کمکم .من واقعا خسته شدم از این همه فکر. و خیال بیماری . افسردگیو اضطراب دارم شوهرم درکم نمیکنه منو دکتر. نمیبره میگه تو که چیزیت نیست مردم همش سوال میکنن تو چرا حامله نمیشی الانم سرگیجه شدید. گرفتم هر. چند. گاهی یه روز یا چن ساعت سرگیجه شدید میگیرم ممکنه بیماری مینیر. باشع ؟تو رو خدا اگر. کسی میتونع بهم کمک کنه .مردم از دلشوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال شما رو نمیدونم. چون انگار یساعتایی سرگیجه دارین، بعد خوب میشین، باز مثلا فرداش ی چن ساعت دیگه و...

منم بمدت یهفته دچار سرگیجه شده بودم، ولی دائم بود. صب تا شب یسره. پهلو ب پهلو ک میشدم خونه دور سرم میچرخید. مایع گوشم تکون خورده بود. چیزی ک دکترا گفتن. و تا الان ک خدا روشکر پیش نیومده برام دوباره

کنار تو درگیر آرامشم . . .

بیشتر به خاطر بی خوابی واعصابت هست برو دکتر حتمن خدا نصیب نکنه من یه دفعه دچارش شدم طوری که قدرت وجرات نداشتم از جام بلند بشم یا بخابم😥😔

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
سرتو رو بالش مبذاری یا پهلو به پلو میکنی سرگیجت بیشتر میشه؟ سوت و وزووز و سردرد و تهوع؟

سوت و وزوز و این چیزا رو ندارم خدا رو شکر .اما نمیدونم در. چه حالتی بیشتره 

سوت و وزوز و این چیزا رو ندارم خدا رو شکر .اما نمیدونم در. چه حالتی بیشتره 

امتحان کن ببین وقتی تو خوابی یا بیدار میشی سرگیجه داری ؟ وقتی اینور ، اونور تو رختخواب میکنی. اگر اون بود مایع گوشته

شما سرگیجه داشتین ؟؟بعدش چی شد ؟

یه روز صبح اومدم از جام بلند شم دیدم کل خونه مثل چرخ وفلک میچرخه حتی قادر نبودم برگردم به حالت قبل فقط جیغ میکشیدم خلاصه شوهرم کمکم کرد ورفتیم دکتر گفت گوش میانیت التهاب داره بعد چشمت روز بد نبینه با چند تا حرکت بقول خودش ورزش مایع گوش منو جا انداخت تا حالت سکته رفتم الانم خیلی وقتا سرگیجه دارم ولی شدتش کمه فکر نکنم هیچ وقت خوب بشم دکترم جرات نکردم برم دیگه😔😖

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
میترسم برم دکتر بهم بگه مینیر. داری .

نه نترس برو بهتر از نرفتنه خواهر😥

امتحان کن ببین وقتی تو خوابی یا بیدار میشی سرگیجه داری ؟ وقتی اینور ، اونور تو رختخواب میکنی. اگر او ...

نه اینجوری نیس که همیشه باشه .هر. چن وقت میگیره چن ساعت سرگیجه دارم بعدش خوب میشه.اینایی که میگین مربوط به مینیره گوشه؟؟

نه اینجوری نیس که همیشه باشه .هر. چن وقت میگیره چن ساعت سرگیجه دارم بعدش خوب میشه.اینایی که میگین مر ...

نه عزیزم 

منم نگفتم همیشه گفتم رو بالش.

ممکنه عفونت باشه یه سری برو دکتر