2777
2789
عنوان

سرگیجه شدید.

| مشاهده متن کامل بحث + 8012 بازدید | 28 پست
یه روز صبح اومدم از جام بلند شم دیدم کل خونه مثل چرخ وفلک میچرخه حتی قادر نبودم برگردم به حالت قبل ف ...

سلام عزيزم

ببخشيد چه دكتري رفتيد؟منم ديشب همين جوري شدم

رفتم اورژانس آمپول زد ولي هنوزم ادامه داره

فردا ميخوام برم دكتر نميدونم چه دكتري بايد وقت بگيرم 

محتاج دعام🙏
سلام عزيزم ببخشيد چه دكتري رفتيد؟منم ديشب همين جوري شدم رفتم اورژانس آمپول زد ولي هنوزم ادامه داره ...

عزیزم من اونموقع حالم خیلی بد بود ولی تا جایی که یادمه شوهرم منو برد پیشه یه دکتر گوش وحلق وبینی...فرقی نمیکنه دکترش منظورم اینه فکر کنی باید حتمن بری یه دکتر متخصص حاذق...من همون دکتری که رفتم گفت باید با دوسه تا نرمش مایع گوشتو جا بندازی که یه تجربه ای مساوی با مرگ بود برام دوباره دوسه بار اون حالتو تجربه کردم تا بقول خودش مایع گوشمو جا انداخت ولی خوب خوب نشدم تا یکی دوهفته کم کم بهتر شدم...

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزيزم خوبي ممنون ميشم پاسخ منو بدي منم به شدت سرگيجه دارم ميشه لطفا بهم بگي درمان شدي يا نه ؟

سلام من از استرس و اضطراب بود سرگیجه .دارو اعصاب میخورم بهترم الحمد لله .شما هم برین دکتر 

فقط و فقط شیر بز بهترین راه حل و جایگزین داروهای شیمیایی هست چون حدود 96 درصد مواد معدنی و ویتامین داره برای نوزادان و سالمندان بسیار مفیده فقط کافیه خواص‌ شیر بز رو در گوگل سرچ کنید متوجه میشید بهترین هدیه خداونده خدا رو شکر که من برای بچم نتیجه گرفتم فقط باید از یه جای بهداشتی تهیه کنید مزرعه بز مروگل  رو از گوگل سرچ کنید همه فصل‌ها شیر داره و اینکه من خودم برای لکه های پوستم استفاده کردم واقعا عالیه 

سلام عزیزم.چیکار کردی برا سرگیجه منم مداوم دارم

فقط یک هفته بود و دیگه اتفاق نیفتاده تا الان. مربوط ب مایع گوش میانی بود. تعادلمو از دست داده بودم. قرص و امپول، و بعد کامل خوب شدم.

کنار تو درگیر آرامشم . . .
فقط یک هفته بود و دیگه اتفاق نیفتاده تا الان. مربوط ب مایع گوش میانی بود. تعادلمو از دست داده بودم. ...

خداروشکر...چه حالتی بود؟ دارو چی مصرف کردین؟تست دادین ک متوجه شدی ازگوش؟

خداروشکر...چه حالتی بود؟ دارو چی مصرف کردین؟تست دادین ک متوجه شدی ازگوش؟

ی حالتی بود دنیا دور سرم میچرخید، اونم با سرعت زیاد. حتی بحالت دراز کشیده هم که بودم و میخواستم جهت سرمو عوض کنم هم اتفاق میفتاد. انگار که میخواستم پرت شم ب ی طرف. 

آزمایشی ندادم، چندتا دکتر مختلف رفتم و نظرشون این بود مربوط ب گوش میانیه.

ی قرص بود به اسم بتاسرک، امپول هم دگزا بود و یچیز دیگه یادم نیست.

ولی خوشبختانه زود تموم شد. بعضیا که میشنوم هی براشون تکرار میشه هرزگاهی.

ی حالتی بود دنیا دور سرم میچرخید، اونم با سرعت زیاد. حتی بحالت دراز کشیده هم که بودم و میخواستم جهت ...

دقیقا من سه ساله این حالتهارو دارم قرص اکتوسرک مصرف کردم خوب نشدم .چن وقت قرص رو مصرف کردین شما؟ من گیجی انگار تو چشمام پیشونیم تعادل ندارم

دقیقا من سه ساله این حالتهارو دارم قرص اکتوسرک مصرف کردم خوب نشدم .چن وقت قرص رو مصرف کردین شما؟ من ...

مال من فقط یک هفته تا ده روز بود.

ولی تمام اون زمان رو استراحت بودم. نمیتونستم هیچ کاری انجام بدم، چون تعادل نداشتم.