2777
2789
عنوان

چه رنگی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 25 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از الان تا نوجوانی؟ به هرحال هررنگی هم که باشه وقتی رنگها رو تشخیص بده و علاقمندی ها رو درک کنه، قط ...

نهایتا بعدا رو تختیش عوض بشه ، کمدو تختو که نمیشه دائم عوض کرد، پولشو نداریم، بچه باید قانع باشه، یا پول جیبی هاشو جمع کنه بگه عوض کنید  

2803

من توسی مایل به شیری دوست دارم که تازه هم مد شده یه رنگ خیلی خاص هنوز خیلی توی بازار نیست بعد دستگیره ها هم زرد باشه 

من خودم سفارش دادم چون از مدلای بازار اصلا خوشم نیومد خودم طراحی کردم تخت و کمدش رو

من توسی مایل به شیری دوست دارم که تازه هم مد شده یه رنگ خیلی خاص هنوز خیلی توی بازار نیست بعد دستگیر ...

چه جالب بعد شما از رو آلبوم رنگ انتاب کردین دیگه؟ یا فقط گفتین این رنگی؟

2804
چه جالب بعد شما از رو آلبوم رنگ انتاب کردین دیگه؟ یا فقط گفتین این رنگی؟

از روی البوم نه چون رنگ زنده با عکس خیلی فرق میکنه

از روی اون نمونه هایی که برام آورد

تو دیگه خیلی این کاره ای

من 2ماه اینترنت گشتم چند باری هم رفتم بازار ولی متاسفانه اون مدلایی که من خوشم میومد خیلی گرون بود از 12میلیون تا 20میلیون 

کمد 3تومنی هم دیدم ولی متاسفانه جنسش وکیوم بود اونم دوست نداشتم برای همین رفتم تو اینترنت مدلای خارجی رو گشتم که بدم دوست شوهرم برامون بسازه توی کارش حرفه ای هست ولی میگفت این مدل اروپاییه تا حالا نساختم هیچی دیگه خدا به خیر کنه که بتونه اونچیزی که من میخام رو دربیاره گفته میشه 5تومن ی تخت و یه کمد و میز دراور با شلف