2777
2789
عنوان

کمک فوری

103 بازدید | 14 پست

سلام خانومان دیروزموهامودکلره کردم کف سرم همش تاول زده حالاازاینطرفم فردابایدبرم عروسی یه ذره رنگ گذاشتم کف سرم ترکیدازبس دردگرفت و سوخت چیکارکنم حتمابایدموهام رنگ شه چون واسه اولین باره دارمـمیرم توجمع فامیلایه همسرم کممممممممک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موهام کوتاهه اذیت میشم

اذیت نمیشی 

یه کلاه توری داره سرت میکنی و موهات زیرش جمع میشه بعد پوستیژ رو میذاری روی سرت و مرتبش میکنی

بو ئه ز بو ته نه چی بیمه متکه ی گازنده و لوما

موها و کف سرتو حسابی با روغن زیتون چرب کن اساسی ماساژ بده و رنگ با اکسیدان ضعیف بزار چاره ای نداری درد خواهد داشت باید تحمل کنی

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

ممنون عزیزم هرکاری میکنم نمیتونم عکس بذارم 

بیخیال عکس نمیخواد من خودم آرایشگرم تجربه دارم خودت دکو کردی یا آرایشگر؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

خودم چون خودمم قبلاتوکارآرایشگری بودم فقط مشکلم این زخماس

دکو کرم زخم کمتری میده با پودر گذاشتی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عکس گذاشتم ببین این شکلی شده

یکدست نیست یا تو عکس اینجور دیده میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکدست نیست یا تو عکس اینجور دیده میشه؟

موهام قبلش پرکلاغی بودمجبورشدم دکره و بیشتربذارم بعدتودوران پریودم و دیررنگ بازکردتهش روبه نارنجی و قهوه ای رفته نوک موهام روشنه روشن