2777
2789
عنوان

قضاوت نکنیم

167 بازدید | 14 پست

امام صادق علیه السلام :

مَن عَیَّرَ مُؤمِنا بِذَنبٍ لَم یَمُت حَتّی یَرتَکِبَهُ ؛

امام صادق علیه السلام :هر کس مؤمنی را بر انجام دادن گناهی سرزنش کند ، نمی میرد تا آن که خود آن گناه را مرتکب شود .

دقت كن ،مومن 

يعني كسي كه با تمام وحود و قلب به خدا ،پيامبر و امامان و قران معتقده و تمام دستوراتي كه خداوند توسط قران و ائمه به ما تكليف كردن رو انجام بده و ناخواسته يه خلاف يا گناهي ازش سر بزنه

كه متاسفانه تو جامعه ما برعكس اين موصوع رو بيشتر ميبينيم،همه دين گريز و دين ستيز شدن و تمام گناهان كبيره رو كه خدا ازش منعمون كرده به وضوح و در انظار انجامش ميديم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما از دل ادما خبر نداریم .هیچکدوممون جای دیگری نیستیم نه از گذشته هم خبر داریم و نه از اینده .کی میدونه کیا بهشتی هستن کدوم ادما جهنمی .کی میدونه ادما تو خلوت خودشون با خدا چی میگن تو دلشون چی میگذره

ما از دل ادما خبر نداریم .هیچکدوممون جای دیگری نیستیم نه از گذشته هم خبر داریم و نه از اینده .کی مید ...

ههه من انقد ازدست خدا شاکیم یه آدم خدانترس سه ساله زندگیمو زهرمارم کرده کاش خدارسواش کنه چرا چون.من خوشبختم چشم دیدن خوشی وخوبی زندگیمو نداره.مدام پیام میده وازخانوادم بد میگه وقضاوتم میکنه شوهرم باخودش میگه اینادیگه چه خانواده این.نمیدونم خدا چرا وقتی مایکیا مسخره کردیم یا حرفی پشت سرش زدیم چنان میزنه پشت کلمون که میخوریم زمین ولی اینانه خدا نشسته داره نگاه میکنه یکی داره زندگی اون بندش رو میریزه بهم ولی رسواش نمیکنه😖خسته شدم برام دعاکن دعاکن خدارسواش کنه

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍

این که بین خودشون و خدا چی میگذره یه چیزه این که با رفتارشون تو جامعه و مردم چه تاثیری روی اعتقادات دیگران میگذارن یه چیز دیگه است آدم نباید چشمش رو روی گناهان دیگران هم ببنده و بگه به من مربوط نیست چون همونطور که امام صادق اینو گفته قرآن هم گفته باید امر به معروف و نهی از منکر کرد و این یه کار مستحبی نیست یه کار واجب هست مثل نماز ولی متاسفانه به قول خود قرآن ماها(افتومنون به بعض و تکفرون به بعض) هستیم یعنی به بعضی چیزا ایمان میاریم به بعضی چیزا نه از دین هرچیزیشو که دوست داریم انجام میدیم هرچیزیشو که به نفعمون نیست و برامون سخت میاد انحام نمیدیم.

من خودم زیاد کاری با پوشش درامد روابط کاری اجتماعی خانواده کلا زندگی مردم ندارم .من معتقدم اگه امر به معروفه خودم از همه واجب ترم اگه نخی از منکره خودم از همه واجب ترم.خودمو در موقعیتی نمیبینم که بخوام رفتار دیگری رو قضاوت کنم چون از زندگی درون هیچ کس خبر ندارم