2777
2789
عنوان

جهیزیه بخریم یا نههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا زیاد نخر. این شوهر و خانواده شوهر حتی اگه شمش طلا هم ببری حرف واسه زدن دارن و آخرش یه جایی مقایسه میکنن . پس کم خیلی کم بخر تا دلت نسوزه. اینا همون هایی هستن که اگه خدا نکرده خدا نکرده خدا نکرده بخوای جدا بشی با هم همدست میشن که یه ربع سکه از مهریه گیر تو نیاد. پس خودتو براشون نکش. پدرت گناه داره

بعدشم اينكه يهو اومدى ارزون شد ميخواى چيكار كنى

من خودم الان دارم جهاز ميچينم 

الان خييلى گرونه و بيشتريا جنس ندارن داشته باشنم با قيمت بيشتر ميدن

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

بخر عروس ما رفت دیروز کل لوازم برقیشو خرید باباش برای خواهر کوچیکش هم که هنوز نه خواستگاری نه چیزی داره هم تیکه بزرگا مثل ساید و اینا رو خرید گفت بعدا گرونتر میشه هیچی دیگه الان اقاهه از شدت ناراحتی یه پاش اسپاسم شده نمیتونه راه بره

یخچال فریزر ماشین لباسشویی  وظرفشویی چه مارکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من اشپزخونم شده نمایشگاه ال جی 

اما واقعا راضی ام سه ساله دارم استفاده میکنم 

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

من دیروز تو یکی از نمایندگیای سامسونگ بودم بازرس اومد جریمه اشون کرد چون طبق قیمت شرکت که لیست داده نمیفروختن بالا تر داده بودن بعد که بازرس رفت کار خودشونو میکردن میگفت من اینجا رو ماهی ۳۵ میلون اجاره کردم کی میخواد پول اجاره منو بده

بابام اینا میخواستن کم کم وسیله بخرن دوماه پیش 6میلیون وسیله برقیاشو گرفتن دیروز صاحب غازه به مامانم گفته بودهمین وسیله های که گرفتید دوبرابر شدن

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
من ده تومن پس انداز دارم بنظرتون سکه بخرممممممممممممم؟ امیدی هست ترامپ با حسن اشتی کنهههههه؟؟؟   ...

من خودمم موندم دیروز دایم بهم گفت بهت گفته بودم پولتو پوند بخر قبل از عید بود خودش خرید الان دو برابر شده

بخر عروس ما رفت دیروز کل لوازم برقیشو خرید باباش برای خواهر کوچیکش هم که هنوز نه خواستگاری نه چیزی د ...

باباای منم هنوز پولارو نداده افسردگی گرفته کز کرده تو خودش خخخخخخخخخخخخخخخخخ