بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا زیاد نخر. این شوهر و خانواده شوهر حتی اگه شمش طلا هم ببری حرف واسه زدن دارن و آخرش یه جایی مقایسه میکنن . پس کم خیلی کم بخر تا دلت نسوزه. اینا همون هایی هستن که اگه خدا نکرده خدا نکرده خدا نکرده بخوای جدا بشی با هم همدست میشن که یه ربع سکه از مهریه گیر تو نیاد. پس خودتو براشون نکش. پدرت گناه داره
بخر عروس ما رفت دیروز کل لوازم برقیشو خرید باباش برای خواهر کوچیکش هم که هنوز نه خواستگاری نه چیزی داره هم تیکه بزرگا مثل ساید و اینا رو خرید گفت بعدا گرونتر میشه هیچی دیگه الان اقاهه از شدت ناراحتی یه پاش اسپاسم شده نمیتونه راه بره
من دیروز تو یکی از نمایندگیای سامسونگ بودم بازرس اومد جریمه اشون کرد چون طبق قیمت شرکت که لیست داده نمیفروختن بالا تر داده بودن بعد که بازرس رفت کار خودشونو میکردن میگفت من اینجا رو ماهی ۳۵ میلون اجاره کردم کی میخواد پول اجاره منو بده