2777
2789
عنوان

النگو

210 بازدید | 15 پست

سلام دوست جونیا من دیشب خواب میدیدم تولدمه و شوهرم دوتا النگو برادرشوهرم یکی و مادروپدرشوهرمم دوتا النگو بهم دادن دستم پر النگو شده بود علاوه بر اون اون یکی دستمم یه النگوی پهن و خوشگل بود.تعبیرش چیه؟  لطفا اگه کسی میدونه بگه خیلی کنجکاو شدم

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏

یه تاپیک چند وقت پیش تو نی نی سایت زده بودن. یه نفر تا خرخره النگو پوشیده بود. تو فکر اون نبودی؟ 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه تاپیک چند وقت پیش تو نی نی سایت زده بودن. یه نفر تا خرخره النگو پوشیده بود. تو فکر اون نبودی؟&nbs ...

😂 نه

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏
اشتباه میکنی خوابتو میگی چون یکی به شوخی یه چی  میگه وتعبیرش همون میشه انشالله که خیره.ومحبتتون ...

😘😘

از یه جایی شنیدم که النگو تعبیرش بچه ست.یکی بهت النگو بده یعنی قراره بچه دار بشی.البته نمی دونم درست ...

چ جالب اتفاقا تو اقدامم هستیم انشاالله که همینه😍😍

صد در صد خیره. آدم طلا جواهرات تو خواب ببینه خوبه دیگه. رسیدن به مراده به نظرم. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها

عزیزم ان شالله که خیره ولی کلا طلا تو خواب یعنی سر و صدا حالا یا دعوا یا اینکه مهمونی و عروسی و شلوغی ها 

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

از ایران اپس یا بازار برنامه تعبیر خواب رو دانلود و نصب کن.   

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

خب برو تونت نگاه کن..خابو به همه نمیگن...چون یکی  بدتعبیر کنه به دلت بد میاد اونوقت...من همیشه خابامو قایمکی میرم نگاه میکنم....برای شماهم خیره ان شالله...طلا برای خانومها خوبه ...😊

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊