2777
2789
خوشبحالت همون موقع کشتینش

نه خداروشكر شوهرم شكتش ولي هنوزم ميترسم ميشينم به اتاق بادقت نگاه ميكنم ميگم شايد بازم بياد 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه دیدنشون چقد ناراحتم میکنه.اصلا نمیتونه بکشه .همیشه از دستش فرار میکنن😭

اخه خيلي تند وتيزن شوهرمنم به زور كشتش تاقسمش ميدم به جونم هرطورشده اون كاروانجام ميده ديگه ديد اگه نكشه بالباس خونه بچه رو برميدارم ميرم خونه ي مامانم تاسمپاشي نشه نميام 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
سلام میشه یکی یه عکس بده آیا منظورتون از مارمولک هموناییه که تو کوه آدم میبینه ؟

اخه ماشالا انقد خوشگله عكسشم باشه توگوشيم چه حرفايي ميزني خواهرم😂

ابعادشون چقدره ؟ آخه اولین باره میشنوم مارمولک تو خونه سوسک پشه مگس دیدم حتی موش خونه مامانم بودم دیده بودم اما مارمولک ن البته فکر نکنم به چندشی موش باشه

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   

[QUOTE=64849222]اخه خيلي تند وتيزن شوهرمنم به زور كشتش تاقسمش ميدم به جونم هرطورشده اون كاروانجام ميده ديگه ديد اگه ...[/QUO

با سمپاشی هم نمیمیرن.خودم یه مارمولک دیدم تو حیاط با اسپری مخصوص اینقد زدم تو کله ش هیچ تاثیری نداشت😣

خدایا شکرررررت که بهم نی نی دادی😚😚😚
ابعادشون چقدره ؟ آخه اولین باره میشنوم مارمولک تو خونه سوسک پشه مگس دیدم حتی موش خونه مامانم بودم دی ...

کجا زندگی میکنی منم بیام همونجا

خدایا شکرررررت که بهم نی نی دادی😚😚😚