2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بس خونه بیکارم دوست و رفیقیم ندارم که بیرون برم از خونوادمم ک یکم دورم کاری جز خواب ندارم😁

چرا کلاس ورزشی نمیری؟  من خودم رزمی کارم، مربی ووشو هستم، سبک ساندا، بری کلاس ورزشی دوست های خوبی پیدا میکنی، میتونم کمکت کنم درباره ورزش گلم 😊

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
چرا کلاس ورزشی نمیری؟  من خودم رزمی کارم، مربی ووشو هستم، سبک ساندا، بری کلاس ورزشی دوست های خو ...

یه ۴ماه رفتم بدنسازی دیدم حسش نیست اصلا دوست ندارم ورزشو

یه ۴ماه رفتم بدنسازی دیدم حسش نیست اصلا دوست ندارم ورزشو

صحیح، خوب بود که، هر موقع کسی بهت چیزی میگفت میزدیش 👊 😂😂😂😂😂

من یه بار دوستم تو دانشگاه چند سال پیش به خانوادم توهین کرد، تو پارکینگ دانشگاه گیرش اوردم،  دوبرابر جثه منو داره، دعوام شد باهاش چند تا فن روش زدم به معذرت خواهی افتاد، دیگه جرات نکرد چیزی بگه، فکر کرده بود چون درشته میتونه هر چی خواست بهم بگه 😡

😂😂😂😂😂 الانم ۲۰کیلواضافه وزن دارم😁

خوشبحالت،  من 165 قد وزن 40، به همه راه کار چاقی میدم ،لاغری میدم، قشنگ جواب گرفتن همه،  اما تو کار خودم موندم 😔 هر کاری کنم چاق نمیشم، 

عه چطور شد ؟ چیزی معلوم شد قطعش کردن ؟

طولانيه ماجرا

در اين حد بگم ني ني يار ٥ تو تاپيك شاهدونه اومد گفت 

احتمالش زياده شما همون اقاي پدر سالار باشي اطلاعاتتون تو سايت هست اگه باز داستان سرايي كنين اطلاعاتتون و ميديم به فتا