2789
ن ساده نیستم شوهرم جوری رفتار کرده که اینا به خودشون اجازه میدن اینجوری باشن اگه هم چیزی بگم سریع شو ...

نمیدونم والا هیچی به ذهنم نمیرسه راهنمایی کنم 

وقتی شوهرت راضیه فکر نمیکنم تغییری ایجاد بشه

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی تایپ ها و مشکلات رو آدم می خونه , فکر میکنه اینجا کجاست اصلا مگه میشه به عروس گفت کجا رفتی به ...

والا فعلا من یکیشم که الان سه روزه سر یه قضیه بحث کردم شوهرمم عین خیالش نیس 

بهش گفتم من ب شوهرم گفتم اجازه گرفتم گفتش گفتی ک گفتی اینجا قانون داره هر کی هم طبق قانون عمل نکنه ب ...

شاید خیلی وقیحانه بنظر بیاد ولی باید میگفتی پریودم اوندم نوار بهداشتی بخرم ب همین پررویی بلکه دهنشون بسته شه دیگه کلا

📿 شکر نعمت ، نعمتت افزون کند 📿
والا فعلا من یکیشم که الان سه روزه سر یه قضیه بحث کردم شوهرمم عین خیالش نیس 

بله متوجه شدم مسئله رو

بسیار ناراحت کننده است حتی شنیدنش ,

به هر حال به خیلی چیزا بستگی داره این ادبیات کلامی پدر شوهر آدم... اینکه کلا شما کجا زندگی میکنید , سطح فرهنگ اون خانواده چقدر هستش و سواد , شغل اعضای اون خانواده و خیلی عوامل دیگه.

به هر حال شما بیشتر از ما از خصوصیت اون جامعه ای که توش هستین آگاهید , بهتر می تونید به خودتون کمک کنید...

شاید خیلی وقیحانه بنظر بیاد ولی باید میگفتی پریودم اوندم نوار بهداشتی بخرم ب همین پررویی بلکه دهنشون ...

خخخخ فک نکنم با این چیزا هم بسته بشه امیدوارم این حرفی رو ک میزنم کسی بش بر نخوره هنوز مونده تا اصفهانیا رو بشناسین 

بهش گفتم من ب شوهرم گفتم اجازه گرفتم گفتش گفتی ک گفتی اینجا قانون داره هر کی هم طبق قانون عمل نکنه ب ...

جواب نده.. مگه باهم تو یه خونه اید؟ پدرشوهرت روت خیلی غیرت داره

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
خخخخ فک نکنم با این چیزا هم بسته بشه امیدوارم این حرفی رو ک میزنم کسی بش بر نخوره هنوز مونده تا اصفه ...

عزیزم هیچ زبطی ب هیچ قومیتی نداره 

من مامان خودم با ۴۰ سال سن و دو تا نوه هنوز تو یه ساختمون با پدر شوهر مادرشوهرش میشینه هر روز همین بحثه بعد از ۲۴ سال زندگی 

من خیلی وقتا سعی میکنم ک بهش بگم رو نده ولی اینقد با حیاست ک گوش نمیده ب حرفم

عزیزم هیچ زبطی ب هیچ قومیتی نداره  من مامان خودم با ۴۰ سال سن و دو تا نوه هنوز تو یه ساختمون ب ...

والا من ملاحظه سن و سالشونو میکنم وگرنه میتونم جوابشونو بدم اما با خودم میگم زشته سنشون بالا احترام نگه دارم ولی اونا این احترام رو چیزه دیگه برداشت کردن 

اره تو یه ساختمون تو ۲ طبقه جدا

بخاطر همونه احساس میکنه پدرته نه پدرشوهرت.. ب نظر من اهمیت نده و صبوری کن.. شوهرتم چون عادت داره به اخلاق پدرش براش عادیه.. هیچی جواب نده و هرجا خواستی برو.. هروقتم زنگ زد بیرون بودی اصلا جواب نده... تو روتم چیزی گفت بگو از شوهرم اجازه گرفتم

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
والا من ملاحظه سن و سالشونو میکنم وگرنه میتونم جوابشونو بدم اما با خودم میگم زشته سنشون بالا احترام ...

عزیزم همون احترامو اونا ب پایه ترس و حساب بردن از خودشون گزاشتن

ولی هرچقدرم بهت حرف زد بی احترامی نکن هرگز... چون شوهرتم درنهایت سمت پدرشه..

بخاطر همونه احساس میکنه پدرته نه پدرشوهرت.. ب نظر من اهمیت نده و صبوری کن.. شوهرتم چون عادت داره به ...

نمیدونم والا چه بگم . تازه چن روز پیش میخواستم برم خونه مامانم اینا گفتن بیا تا یه مسیری میرسونیمت گفتم من میخوام اول خونمو تمیز کنم بعد برم بعد رفته زنگ زده ب شوهرم ما به زنت گفتیم بیا برسونیمت گفت نمیام یه دعوا بین ما انداخت بعد بش زنگ میزنم میگم چرا اینکارو کردی مگه شما دخترات میخوان بیان خونشونو تمیز نمیکنن و میان بم میگه تو خودتو با دخترای من مقایسه نکن اخه این چه حرفیه میزنی 

نمیدونم والا چه بگم . تازه چن روز پیش میخواستم برم خونه مامانم اینا گفتن بیا تا یه مسیری میرسونیمت گ ...

ی تجربه ای بهت بگم گوش کن.. تجربه مامانمه ولی من یادش دادم چندساله انجام میده.. 

خانواده شوهرت از هر چیزی ک گله کردن اصلا و ابدا نه جواب بده نه محل بده... خیلی ریلکس ب شوهرت بگو اره کاش میرفتم ولی خونه کثیف بود گفتم اول خونه زندگیمو جمع کنم به جای اینکه فکر راحت رفتنم باشم.. خیلی عادی جلوه بده پیش شوهرت.. جواب اونارم نده اصلا..