2777
2789
واسه شماهم این علائم‌بود؟

بله و ب اضافه تموم اینا پسرمن ب شدددددت بیقراربود فقططططط گریه میکرد ی چرت بیست دقیقه یی دوباره دوساعت تموم گریه.من واقعا اذیت شدم باهاش تا هشتادروزگی واقعا کلافه بودیم هردو

علی و عسل زیبای مامان♥
بله و ب اضافه تموم اینا پسرمن ب شدددددت بیقراربود فقططططط گریه میکرد ی چرت بیست دقیقه یی دوباره دوسا ...

ممنون عزیزم جواب دادی. اخه من خیلی میترسم که رو دستگاه تنفسیش تاثیر بزاره. اصلا خواب ندارم‌خودم. همه ش نشستم بالا سرش نگاهش میکنم که مشکلی پیش نیاد یه وقت

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد مشکلات داریم ک نمیدونم کدومو بگم .همش فکرم درگیرشونه.سه سال نازایی.منتظر خرید ماشین و خونه.کار ...

عزیزم اگ ممکنه فعلا تمرکز رو از رو بچه بردارید با اینهمه مشغله

ایشالا اونم خدا میده

عزیزم اگ ممکنه فعلا تمرکز رو از رو بچه بردارید با اینهمه مشغله ایشالا اونم خدا میده

مشغله خونه و ماشین تا یک ماه دیگ حل میشه ب امید خدا چون وام میگیریم.اما اگ اینهمه خرج دکتر نکنیم هنه پولامون سرجاشه.هردومون عاشق بچه ایم تو حسرتشیم هر شب خواب میبینیم😔😔😔هرکی بعد ما ازدواج کرده بچش بغلشه واقعا دیوونه شدم😔😔😔😔

خدایا همه امیدم به توعه❤
مشغله خونه و ماشین تا یک ماه دیگ حل میشه ب امید خدا چون وام میگیریم.اما اگ اینهمه خرج دکتر نکنیم هنه ...

عزیزم خدا بزرگه بهت قول میدم ی روزی اینقد اتفاقی متوجه بارداریت میشی و بعدش درگیر بزرگ کردن بچه.. که این روزارو یادت میره

مشخص شده ک مشکل کجاست؟

عزیزم خدا بزرگه بهت قول میدم ی روزی اینقد اتفاقی متوجه بارداریت میشی و بعدش درگیر بزرگ کردن بچه.. ک ...

رفتم عکس رنگی گفتن لوله هات چسبندگی داره باید لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی بشی.حالا رفتم عمل کردم پیش یه دکتر عالی و با سابقه زیاد.متوجه شدم که هیچ مشکلی نداشتم و لوله هام باز بوده و تخمدان هام نرمال.اون عکس رو نتونستن خوب بندازن و اشتباه شده.همسرمم ک سالمه.پریودامم منظم واقعا موندم چیکار کنم هیچ مشکلی نداریمو نمیشیم

خدایا همه امیدم به توعه❤
رفتم عکس رنگی گفتن لوله هات چسبندگی داره باید لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی بشی.حالا رفتم عمل کردم پیش ی ...

دوست منم دقیقا همینطوره هیچ مشکلی پیدا نکردن

در حال حاضر روی دارو یا درمان خاصی هستی؟

دوست منم دقیقا همینطوره هیچ مشکلی پیدا نکردن در حال حاضر روی دارو یا درمان خاصی هستی؟

فعلا ک ویتامین و فولیک اسید میخورم دارم اقدام میکنم .حالا شاید این عمل موثر واقع بشع

خدایا همه امیدم به توعه❤
فعلا ک ویتامین و فولیک اسید میخورم دارم اقدام میکنم .حالا شاید این عمل موثر واقع بشع

ایشالا توکل ب خدا

سعی کن کنارش لایف استایلت روهم درست کنی باشگاه بری... بعینه تاثیرش رودیدم