2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا😫😫گناه دارن ،تازه بیچاره الان خوابید من حالم خوب نبود داشت دلداریم میداد،بعضیا خیلی گناه دارن ...

شوهر منم این روزا انقد خستس انقد مشغول کاره نصف شبی در مورد کارش هذیون میگه😂😂

طفلیو ماساژش دادم خوابید بچم😌😌

دیدن عذاب کشیدنش خیلی سخته. شما دارو دادید؟ جواب گرفتید؟ من‌امپرازول دوازده ساعتی یک و نیم سی سی مید ...

بله منم امپرازول و پدی لاکت دادم..ب شدددددت بیقرار بود پسرمن مدااام گریه ولی حدودا سه ماهگی بهترشدو داروشو قطع کردم..یک ماهی میشه

علی و عسل زیبای مامان♥
شوهر منم این روزا انقد خستس انقد مشغول کاره نصف شبی در مورد کارش هذیون میگه😂😂 طفلیو ماساژش دادم خ ...

😂😂اخی،چه شوهرت مثل شوهر منه ماساژش بدم سر 5دقه رفتهههه

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
شوهرتو ماچش کن

😂در اولین فرصت چش

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄

انقد مشکلات داریم ک نمیدونم کدومو بگم .همش فکرم درگیرشونه.سه سال نازایی.منتظر خرید ماشین و خونه.کار شوهرم یروز هس دو روز نیس.هرچی داریمو نداریم خرج دکتر میکنیم.واقعا دیگ بریدم .من چ کنم خدا😔😔😔😔

خدایا همه امیدم به توعه❤
بله منم امپرازول و پدی لاکت دادم..ب شدددددت بیقرار بود پسرمن مدااام گریه ولی حدودا سه ماهگی بهترشدو ...

بچه من خس خس میکنه و بعصی وقتا میپره تو گلوش سرفه میکنه نفسش میگیره  امشب‌که دیگه کولاک کرده تو خواب شیر میاد تو گلوش بلندش میکنم قلپ قلپ‌صدا میده.

تاثیر داشت داروها برای شما؟

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
بچه من خس خس میکنه و بعصی وقتا میپره تو گلوش سرفه میکنه نفسش میگیره  امشب‌که دیگه کولاک کرده تو ...

بله عزیزم شک نکن تاثیرداره..براپسرمنم تاثیرداشت دکتر پسرمن میگف حداقل دوهفته زمان میبره دارو اثرکنه

علی و عسل زیبای مامان♥