2777
2789

خانومایی که سقط داشتید میشه کمکم کنید

جنین هفته ۶ رشدش متوقف شد.امشب دارم دفع میکنم.میشه بگید چه چیزایی باید دفع بشه و چه شکلیه؟یه چیزایی دفع کردم اما نمیدونم تموم شده یا نه؟باید چیزی شکل جنین ببینم یا نه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم

متاسفم برای این اتفاق

انشالله به زودی یه نینی سالم و زیبا به دنیا بیاری

منم اردیبهشت ماه تو شش هفته سقط کردم

باید لخته های خیلی بزرگ خون و بافت ببینی که از دیواره رحم و جفته

و یه کیسه بی رنگ که توش لخته داره که کیسه و جنینه

تو شش هفتگی فقط همینها رو میبینی

سلام عزیزم متاسفم برای این اتفاق انشالله به زودی یه نینی سالم و زیبا به دنیا بیاری منم اردیبهشت م ...

ممنونم عزیزم.میشه لطفا درخواست دوستیمو قبول کنی یه سوال دارم

نه فکر کنم شبیه به یه تیکه گوشت باید باشه یا جیگر یا لخته خون بزرگ  چون خیلی ریز بوده  ع ...

یه لخته هایی دفع کردم توش یه چیزای سفید داشت.لخته ها دراز بود.به نظرتون چی بوده؟

من سقط کردم ولی اصلا جرات نگاه کردن نداشتم. بعدش رفتم سونو فقط با سونو معلوم میشه کامل دفع شده یانه

منم به سختی نگاه کردم چون دکترم گفت با دقت نگاه کن.بعدش دیگه هیچی از گلوم پایین نمیره

یه لخته هایی دفع کردم توش یه چیزای سفید داشت.لخته ها دراز بود.به نظرتون چی بوده؟

چیزهای سفید بافت جفت است

من کاملا طبیعی و تو خونه سقط کردم، فقط تا میتونی آب جعفری تازه ، رازیانه و تخم شوید بخور ، بذار هرچی هست دفع شه و راحت شی