2777
2789
عنوان

درس ومشق

60 بازدید | 4 پست

سلام   مامانایی که  بچه هاتون کلاس  اول  بودند تابستونی تو خونه  چند روزی یک بار بهشون املاء میگید یا ریاضی  چه طوری  کار میکنید  اگه   درس  خواندن   تو تعطیلات رو    دوست ندارن  باید چکار کنم  

با خدا باش و پادشاهی کن.

تو رو خدا ولش کن بذار خوش بگذرونه😭😭😭 بجاش کارتون های آموزشی بذار ببینه. یا براش کتاب داستان با تصویرسازی قشنگ بگیر و بگو دور کلمه‌هایی که بلد هست با مداد رنگی دایره بکشه.

آموزش رو ببر تو قالب بازی. تو بهش دیکته نگو، به اون بگو هر کلمه ای رو که بلده بگه و شما بنویس و بده اون صحیح کنه.

اگه بتونی براش ی دفتر درست کنی یا بخری که تصویر داشته باشه و ازش بخوای که اون شکل رو نگاه کنه و اسم تصویر رو بنویسه خیلی خوبه.

مجبورش نکن برای درس خوندن.

کتاب مصور براش بخر و بذار اون داستان بسازه برای تصویرها.

قوه تخیلش رو تقویت کن.

[QUOTE=64814321]تو رو خدا ولش کن بذار خوش بگذرونه😭😭😭 بجاش کارتون های آموزشی بذار ببینه. یا براش کتاب داستان                              مرسی از راهنمایی تون    

با خدا باش و پادشاهی کن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عشقم يه نظر ميدم بهش فكر كن

به نظر من ببين به چه سازي علاقه داره حتما يه كلاس موسيقي بزارش و حتي دوران مدرسه هم بزار ادامه بده، از حالا شروع من بعدا خيلي موفق ميشه، به نظرم در كنار درس آدم بايد يكي يا دو هنر بلد باشه

زبان بفرستش، فلش كارت بگيري، روزي ٥ تا لغت باهم بخونيد هم به خودتون كمك ميكه هم بچتون

و كلاس ورزشي بنا به علاقه خودش، درس هميشه هست انقدر زمان مدرسه ازشون درس مي خوان، به نظرم تابستوناشون تفريحي باشه بهتره، حالا گه گاهي به صورت بازي بهش بگيد بيا مسابقه بديم هر كس فلان مسئله رياضي رو حل كنه برنده س

خداوند سر را آفريد تا بر روي گردنتان قرار گيرد، نه در زندگي ديگران...