2777
2789

منم خیلی اطلاع ندارم , ولی ممکنه جنین ادرار نکرده باشه , کلیه یکم حجمش بیشتر شده باشه , معمولا میگن یکماه دیگه بری برای سونو

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
منم خیلی اطلاع ندارم , ولی ممکنه جنین ادرار نکرده باشه , کلیه یکم حجمش بیشتر شده باشه , معمولا میگن ...

دوباره رفتم، بیستر شده بود، جوابو بردم پیش متخصص زنان، گفت حالا ک هر دو کلیه در گیرن 

برو سقط کن ،بچه مریض میخای چکار،الانم اول ماه شش ام،گفت هیچ دکتری نمیتونه دستور سفط بده ، ولی راهای زیادی براش هست ک خودت سقط کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا کسی اگه تجربه بچهای اینجوری داشته منو راهنمایی کنه،خیلی داغونم 

سر دو راهی بزرگی ام

از ی طرف میگن نهایت این مریضی اگ خوب نشه کلیه رو از کار میندازه و بچه دیالیزی میشه ، از ی طرف میگن ممکنه با ادرار بدو تولد و انیبیوتیک خوب شه ،من باید چکار کنم؟؟

اینکه هر دو کلیه هم زمان و هم اندازه ورم دارن میترسم،چون ازدواج فامیلی داشتم و بچه اولم مشکلات قلبی و روره ای داشت ، بعد چند بار عمل جراحی خوب شد، این یکی میخام بدونم خوب میشه یا نه ، ینی اگ بدونم حتی با جراحی جواب میده ، جراحی میکنم ولی اگه قرار باشه ب دنیا بیاد و خوب نشه و دیالیزی بشه و زجر بکشه اونوقت چی

تو رو خدا کسی اگه تجربه بچهای اینجوری داشته منو راهنمایی کنه،خیلی داغونم  سر دو راهی بزرگی ام ...

وای دیالیز خیلی سخته باید هرروز راهی بیمارستان بشی خدای نکرده ان شاالله که چیزیزش نمیشه نذر و نیاز کن نمدونم دیگه چی بگم واقعا سخته امیدوارم هرچی به صلاحته همون بشه آمین🙏

با چند تا متخصص كليه و مجاري ادرار مشورت كن،اگه نظر همشون يكي بود بعد برا سقط اقدام كن،

تجربه سختيه،منم شهريور پارسال مجبور شدم بخاطر مشكلات قلبي جنين تو پنج ماهگي سقط كنم،ان شاءالله هر چي خيره برات پيش بياد

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
وای دیالیز خیلی سخته باید هرروز راهی بیمارستان بشی خدای نکرده ان شاالله که چیزیزش نمیشه نذر و نیاز ک ...

اره عزیز ی طرف مسیله اینه ، ی طرم میگن با انتی بیوتیک خوب میشه ، قبلا تو این سایت چقد اظهار نظر خوندم الان ولی کسی نیست جواب بده 

نمیدونم مشکل چیه

اره عزیز ی طرف مسیله اینه ، ی طرم میگن با انتی بیوتیک خوب میشه ، قبلا تو این سایت چقد اظهار نظر خوند ...

الان همه خوابن سوالتو یه بارم ۱۱ ۱۲ بپرس موقعی که سایت شلوغه ان شاالله درمونی داشته باشه به خداتوکل کن از همه هم بپرس دکترای بیشتر برو ببین اکثریت چی میگن ان کارو بکن

[QUOTE=64931734]با چند تا متخصص كليه و مجاري ادرار مشورت كن،اگه نظر همشون يكي بود بعد برا سقط اقدام كن، تجربه سختيه ...[/QUO

ان شالله که خیره 

حکمت خدا رو کسی نمیدونه،

دکترا نمیگن سقط کن، فقط میگن با دارو و جراخی خوب میشه 

دوستم ی سال پیش باردار بود 

این مشکل براش پیش اومد گفتن خوب میشه 

بعد ک بدنیا اومد ورم روز ب روز بیشتر شد 

یکی کلیه 38یکی24

عملش کردن هنوز خوب تشده 

ولی یکی دیگه میگفت مال بچه من 22بدد عمل شد 

الان داره کمتر میشه

[QUOTE=64931734]با چند تا متخصص كليه و مجاري ادرار مشورت كن،اگه نظر همشون يكي بود بعد برا سقط اقدام ...

اگه مشكل جدي بود خودشون ميگفتند سقط كنيد،ولي خوب ريسكه ديگه

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
بازم میام اگ یادم بمونه از بس استرس دارم جچور بیام تو این صفحه دوباره چی سرچ کنم ک بیام سر این صف ...

دستتو میذاری رو موضوع تاپیکت میاد کپی آدرس پیوند اولشم یه تاپیک جدید باز میکنی اینو کپی میکنی به اون یکی تاپیکت بعد همه میان اینجا