2777
2789
عنوان

گزگز کردن دست و پا

17543 بازدید | 20 پست

سلام من 17سالمه دکتر رفته بودم و ازمایش خون داده بود برام از فردای اون ازمایش خونه من پای چپم شرو کرد به گزگز کردن بعدش دست چپم الان دو هفتس ادامه داره تو همه ساعات نیسش بعد من کلا یه ماهه تو استرسم استرسم که میگیرم از کمرم شرو میکنه مورمور کردن سرمم مور مور میکنه کمبود ویتامین دی هم دارم ولی کمخونی ندارم  میخواسم بدونم این که دو هفته ادامه پیدا کرده نیاز به پیگیری داره یا خودش رفع میشه به مرور؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ماله کمبوده ویتامینه گروه b هست

امپول نوروبیون از داروخانه بگیر چند تا هر سه روز یکی بزن خوب میشی

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

تا جایی ک من میدونم ب خاطر کم خونیه

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
قرصش نیست؟😓😂😂😂

نه گلم

امپولش هست

قرصش فقط ویتامین ب 6 هست فک کنم ولی این امپول عالیه

خیلی ها وقتی بدنشون ضعیف میشه میزنن

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
شما هم همین مشکل رو داشتین؟

بله عزیزم.کپسوله مگنیفورت با امپول نوروبیون بهم داد دکتر بهتر شدم