سلام من قصد دارم به زودی یه سالن زیبایی بزنم، ممنون میشم اگه کمکم کنید و خصوصیات یه ارایشگر خوب و خصوصیات یک سالن خوب بهم بگین ممنون از همع
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
داشتن پرسنل خنده رو و خوش زبون، لوازم یکبار مصرف، داشتن البوم های نمونه کار عروس و کوتاهی و شینیون. اتاق رنگ مجزا، اتاق اپیلاسیون جدا یا حداقل با زمان مشخص
خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
دختر خاله من سالن زیبایی انسی صالحی رفته بود خیلی تغییر کرد. یکی از رمزای موفقیتش به روز بودن مدلاش بود . دقیق شبیه مدلای خارجی شده بود هم میکاپش هم شینیونش . من که خیلی خوشم اومد .