2777
2789
عنوان

بتای 6000 و تشکیل نشدن ساک حاملگی

3788 بازدید | 16 پست

بچه ها زن داداشم آخرین پریودیش 23 خرداد بوده 27 تیر آز داد بتاش بالای 500 بوده ..دیروز رفت سونو داد ساک و کیسه زرده تشکیل نشده بود دکتر بهش گفت دوباره آز بده..امروز دوباره آز داد بتاش 6000 شده خوب بالا رفته..پس چرا ساک تشکیل نشده؟؟

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم زوووود پیگیر شین احتمال خارج از رحم وجود داره نمیخوام بترسونمتون اما خارج از رحم من شنیدم خیییلی خطرناکه یکی از نشانه هاشم اینه بتا میره بالا اما تو سونو ساک معلوم نیست

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
عزیزم زوووود پیگیر شین احتمال خارج از رحم وجود داره نمیخوام بترسونمتون اما خارج از رحم من شنیدم خییی ...

آخه خارج رحم درد شدید داره بتا هم بجای اینکه بالا بره پایین میاد..یعنی اگه خارج رحمی بود توی سونو مشخص نبود؟

آخرین پریودش 23 خرداد بوده

بتای بالای ۲۰۰۰ حتما باید تو سونو حداقل ساکو ببینن و زمانی که با بتای بالا تو سونوی شکمی خبری از ساک نیست باید سونو واژینال بشه چون احتمال داره خارج از رحمی باشه . زودتر رسیدگی کنه . 

خدایا محتاجیم،ای مهربان ما را به حال خود رها مکن. خدا جونم ازت میخام تو سال ۹۹ ارامش داشته باشم☺ .خدا جونم ممنون که ما رو به مرادمون رسوندی😙. خدا جونم مراقب دخترم و شوهرم باش و تنهامون نذار. خدا جونم ازت میخام که به همه زن و شوهرا نی نی بدی☺ خدا جونم یه کاری کن زودتر این ویروس کرونا تو کل دنیا از بین بره و هیچ وقت بر نگرده. خدایا شکرت بابت همه چی🤗. خدایا خیلی دوست دارم 😇😘😗😙😚😍😍
آخه خارج رحم درد شدید داره بتا هم بجای اینکه بالا بره پایین میاد..یعنی اگه خارج رحمی بود توی سونو مش ...

نه تو سونو مشخص نمیشه بعد من شنیدم اوایلش زیاد دردنداره تااونجا میدونم که با سونو داخلی معلوم میشه خارج از رحم 

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
آخه خارج رحم درد شدید داره بتا هم بجای اینکه بالا بره پایین میاد..یعنی اگه خارج رحمی بود توی سونو مش ...

تو بارداری خارج رحمی اتفاقا بتا بالا میره و برای بعضی ها اصلا درد وجود نداره 

خدایا محتاجیم،ای مهربان ما را به حال خود رها مکن. خدا جونم ازت میخام تو سال ۹۹ ارامش داشته باشم☺ .خدا جونم ممنون که ما رو به مرادمون رسوندی😙. خدا جونم مراقب دخترم و شوهرم باش و تنهامون نذار. خدا جونم ازت میخام که به همه زن و شوهرا نی نی بدی☺ خدا جونم یه کاری کن زودتر این ویروس کرونا تو کل دنیا از بین بره و هیچ وقت بر نگرده. خدایا شکرت بابت همه چی🤗. خدایا خیلی دوست دارم 😇😘😗😙😚😍😍

بارداری خارج از رحم فقط با سونو واژینال دیده میشه

تو بارداری خارج رحمی اتفاقا بتا بالا میره و برای بعضی ها اصلا درد وجود نداره 

نمیدونم والا..بعد 4سال خبر بارداریشو شنیدیم خیلی خوشحال شدیم ولی الان که اینجوری شده خیلی دپرس شدیم

نمیدونم والا..بعد 4سال خبر بارداریشو شنیدیم خیلی خوشحال شدیم ولی الان که اینجوری شده خیلی دپرس شدیم

زن داداشت چی شد؟ حاملگی خارج از رحم بود؟؟ چون منم بتام ۵۶۰۰ هست و ساک دیده نشده