2777
2789

تئوری نمیشه باید عملی باشه ماشینت چارتا خراش برداره 

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیدونم ب شما هم ب این روش یاد دادن یا ن ولی جفت میکنی ب ماشینی ک میخای باهاش دوبل بزنی تا پیش اینش بعد انقد میری عقب تا اینه ماشین برسه ب در عقب

شروع میکنی ب شکوندن

اول ب سمت بغل دستی

انقد میشکونی فرمون و تا تو اینه مثلثی پلاک ماشین و ببینی

بعد ب سمت خودت میشکونی و پارک و درست میکنی

یاد خودم افتادم . پنج بار بود که رد شده بودم روز اخر شوهرمم باهام اومده بود .همونجا که شوهرم وایستاده بود گفت پارک دوبل بزن منم پارک کردم با یه متر فاصلا از جدول . افسر یه نگاه کرد خواست بگه پیاده شو گفتم به خدا شوهرم اینجا وایستاده استرس میگیرم بریم جلو تر ؟  خلاصه رفتیم جلو تر چند تا تابلو و چراغ پرسید و دنده عقب گفت برو . بعد کارم خوب بود گفت تو خیلی خوبی مطمئنم بخاطر اینکه شوهرت اونجا بود نتونستی پارک کنی .قبولی دوبلم نمیخواد از استرست بوده اون . بعدم دوباره رفتیم سر جای اول افسر پیاده شد به شوهرم گفت اقا برای چی اومدی ؟ چرا استرس میدی اینجا چیکار داری برو برو . خخخخخخ کلی خندیدم اونروز. الکی الکی قبول شدم . شوهرم میگه مدیون منی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

توروخدا

saraaaaaa____ | 8 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز