2777
2789
عنوان

بی بی چک

166 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

من سه روزه بی بی چک میزنم هاله میاندازه امروز صبح هم تقریبا پررنگتر شد صبح رفتم ازمایش منفی بود 

چرا پس بی بی ها هاله می اندازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

آزمایش که از بی بی چک قوی تره عزیزم

اخه منم همینجوری شدم بی بی هام مثبت بود آزمایش منفی بعدازچندروز ازمایش تیتردادم مثبت شد 

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️

پریودی گذشته تاریخش؟

اگر که نه بخاطر هورمنهای دیگه بی بی ممکنه مثبت شده باشه صبر کن تا پریودی که بی بی طبیعی هست بعد برو از بده اگر پریودی نیمد

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
وقتی میگم لعنت به این بیبی چکا برا همین اصلا نمیشه اعتماد کرد

والا خوش حال شده بودم

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
اگه بعد از ده دقیقه خط میندازه منفیه

نه همون لحظه اما در حد هاله هست 

بعدم من پانزده سیکل پرژستورون خوردم دیگه نخوردم یادم رفت اخه حال و احوالم بد بود نوزده سیکل خونریزی کردم دکتر گفت بی بی بزن الان اگه اونو پری حساب نکنم 27 سیکلم الان سه روزه میزنم بی بی هاله دار میشه