2777
2789
عنوان

بابام....😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 118 پست
لذت که کلا گذاشتیم کنار 😩😩 خداکنه این ماه باردار بشیم دلم یه شب بدون فکر اسپرم و تخمک و اینا میخ ...

ان شاء الله باردار میشیم همه منتظرا ان شاء الله دامنشون سبز شه من و شما هم جزو اونا

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل من  من داغون شدم اما میخوام از نو شروع کنم میخوام بهش فکر نکنم خیلی سخته خیلی اما چاره ای ...

تو ناراحت نباش باردار میشی لاااقل

منکه عقب هم نمیندازم حتی یهههه روز

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
گلم دکتر رفتی؟  تاپیک منو راجبه سقط بخون  دوستان مطالب مهمی گفتن  مثل انعقاد خون و ...

چشم عزیزم حتما میخونم 

اره گفتن همه ازمایش ها و...اوکیه چاره ای نیست باید صبر کنی مجدد باردار شی تا دوباره بررسی کنیم

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...
خب درمان داره  نداره؟؟؟؟  مگه میشه درمان نداشته باشه

درمان که نمیدونم

واریکوسل داشت و عمل کرد و داره یه سری دارو میخوره، باید یه ماه دیگه آز بده و خیلی استرس داریم بعد سه ماه چه نتیجه ای میخواد بده

تو ناراحت نباش باردار میشی لاااقل منکه عقب هم نمیندازم حتی یهههه روز

عزیزم اینطور نگو مطمینم زود باردار میشی و نی نی ایت رو سالم بغل میگیری

مشکل من مشکل کوچیکی نیست کاش میفهمیدم دردم چیه

قبول 😁😁😁  قول شرف میدم که اگر تو خودتو تغیر بدی اوضاع تغیر میکنه  و میشه 😍😍😍😍

😊😊😊😊باشه

دعا کن برام، با این شرایط خدا باید نگاه بندازه

درمان که نمیدونم واریکوسل داشت و عمل کرد و داره یه سری دارو میخوره، باید یه ماه دیگه آز بده و خیلی ...

اگر این ماه اخرو  خانومش بهش روحیه بده قطعا نتیجه اش خوب میشه 😍😍😍😍 و درمانش مثبت خواهد بود 😊😊😊😊

عزیزم اینطور نگو مطمینم زود باردار میشی و نی نی ایت رو سالم بغل میگیری مشکل من مشکل کوچیکی نیست کاش ...

خدایاااا یه رحمتی کن و خودت برامون یکاری بکن

تا جایی که من میدونم‌قبل از بارداری مجدد باید برسی بشه علل سقط  

تو همین بررسی ها گفتند مشکلی نیست همه چی نرماله و..این سقط ها هم ممکنه پیش بیاد و جای نگرانی نسبت برو دوباره اقدام کن مجدد تحت نظر باش اما این بار دیگه میترسم واقعا روحیه قبل رو ندارم