2777
2789
عنوان

بابام....😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 118 پست
اصلا به این چیزا فک نکن  یعنی نه اینکه فک نکنی ، اون غیر ممکنه  منظورم اینه اینقدر روش ز ...

سعی میکنم، همین روزا هم باید اقدام کنم برا این ماه ولی حوصلشو ندارم😒😒😒

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین منم خیلی بد شدم اصلا از رابطه لذت نمیبرم همش حالم بده اما اشتباهه این یک امتحانه باید صبر کنیم خدا حواسش به ما هست

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...

اول از همه باید با شوهرت اشتی کن 

به زندگیتون شور و نشاط و انگیزه بدی 

و با ی حال خوب و پر از امید اقدام کنی 

😍😍😍😍😍😍😍

عزیز دلم خدا به ما هم نی نی میده بالاخره  کاملا درکت میکنم چون من هم در شرایط تو هستم من پدرم ...

انقد تو این مدت گریه کردم که حوصله گریه هم نداشتم اما امشب بغضم ترکید😔😔😔

دیگه نبینم‌گریه کنیا 😍😍😍😍

از استرس مریض شدم، پریودام منظم بود اما اون ماه اصلا تخمک گذاری نداشتم، این ماهم از بعد پری زیر دلم درد میکنه، کاش میشد بهش فک نکرد 

از استرس مریض شدم، پریودام منظم بود اما اون ماه اصلا تخمک گذاری نداشتم، این ماهم از بعد پری زیر دلم ...

همش از استرسه و اعصاب 

شک‌نکن 

سالم سالمی 

فقط الکی خودت داری با دستای خودت بارداریتو به تاخیر میندازی 

انقد تو این مدت گریه کردم که حوصله گریه هم نداشتم اما امشب بغضم ترکید😔😔😔

مثل من 

من داغون شدم اما میخوام از نو شروع کنم میخوام بهش فکر نکنم خیلی سخته خیلی اما چاره ای نیست 

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...
ببین منم خیلی بد شدم اصلا از رابطه لذت نمیبرم همش حالم بده اما اشتباهه این یک امتحانه باید صبر کنیم ...

لذت که کلا گذاشتیم کنار

😩😩 خداکنه این ماه باردار بشیم

دلم یه شب بدون فکر اسپرم و تخمک و اینا میخواد

مثل من  من داغون شدم اما میخوام از نو شروع کنم میخوام بهش فکر نکنم خیلی سخته خیلی اما چاره ای ...

گلم دکتر رفتی؟ 

تاپیک منو راجبه سقط بخون 

دوستان مطالب مهمی گفتن 

مثل انعقاد خون و .... 

که اونا باید حتما قبل از بارداری چک بشه

مخصوصا برای کسایی که سقط میکنن 

همش از استرسه و اعصاب  شک‌نکن  سالم سالمی  فقط الکی خودت داری با دستای خودت بتردار ...

نه، شوهرم افتضاحههههه افتضاح

تعداد اسپرمش دو میلیونه یعنی عملا عقیم😩😩😩😩😩