2777
2789
عنوان

بابام....😭😭😭

906 بازدید | 118 پست

بچه اول خونوادم و برا بابام خیلی عزیز بودم، الانم خیلی خیلی خیلی خوبه، یعنی میوه میگیره یه پلاستیک جدا میاره خونه ما، اگه نرم خونشون هزاربار زنگ میزنه که کجایی و چرا نیومدی و .... خلاصه خیلی خوبه، با اینکه منم کار خاصی براشون نمیکنما

چند وقت پیش از بس مامانم میگفت بچه بیاااااار، اونم جلو شوهرم که مشکل از اونه که مجبور شدم بهش بگم موضوع چیه اخه اصلا معلوم نیس بتونیم طبیعی بچه دار بشیم یا نه، مادرمم با اینکه حساسیت بابامو میدونسته رفته بهش گفته، بابام داره مریض میشه😭😭😭، شبا تا صبح بیداره، تازگیا هم رفته دکتر بهش قرص اعصاب داده داره میخوره، موضوع قرصو امشب فهمیدم، دلم هزار تیکه شد😭😭😭 بابام سرما میخورد هم قرص نمیخورد😭😭😭 

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

عزيزم مشكلتون چيه مگه؟؟؟

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداااایا کجا نشستی که اصلا مارو نمیبینی؟؟؟

نگووو اينطوري عزيزم

بخدا خودش به زودي مارو هم مامان ميكنه😢

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
براش پس کاملا توضیح بدید که مشکل خیلی حادی نیست و خیلیا دارن و درست میشه بالاخره

حاده، تازه من گفتم حاد نیس و اینجوری شده بابام😭😭😭😭

قربونت بشم مشكلتون چيه😢

مام مشكل داريم

نگووو اينطوري عزيزم بخدا خودش به زودي مارو هم مامان ميكنه😢

دیگه نمیخوام اقدام بکنم، حالم از رابطه هم به میخوره، از دکتر، عمل، دارو....

مطمئنا پدرت یا افسردگی داره یا وسواس فکری و باید دارو بهوره نگران دارو خوردنشی 😐

منم مامانم خيلي غصه منو ميخوره😣