2777
2789
عنوان

معتاد شدن برادر شوهرم تقصیر کیه؟؟؟

1430 بازدید | 56 پست

سلام دوستان

چند وقتیه خانواده همسرم گیر دادن که برادرشوهرم اعتیاد داره

هی لحظه به لحظه زنگ میزنن و گزارش میدن که مثلا امروز فلان کارو کرد و ...

واقعا کلافه شدم

امروز مادرشوهرم چند تا پیام بلند بالا نوشته واس شوهرم که اگه من بمیرم و برادرت فلان بشه و ... مقصر شمایید که نمیاید کاری کنید😐

تقصیر شماست که تنهاش گذاشتید و این اینجور شده و ...

همسرمم به خاطر کارش شدید ناراحته طوری که چند روزه نگاش میکنم گریم میگیره واسش

یه سره میگه شرمنده تو شدم به خاطر کارم و ...

حالا این داداشش هم دیگه شده نور علی نور

واقعا به نظرتون ما کاری از دستمون بر میاد واسش اخه که انجام نمیدیم؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره، باهاش صحبت کنید، ببریدش پیش یه روانشناس.

نباید تنها بذاریدش، باید بکشونیدش داخل جو خونواده

وقتی در احتیاط افراط میشود و در بیان فضیلت زیاده رویی بدانید این ها سرپوشیست برای انجام خطا.

نه عزیزم هرکسی خودش مسئول کاراش و زندگیشه این تصمیم خودش بوده و تا وقتیم خودش نخواد نمیتونه نجات پیدا. کنه

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 👩🏻‍⚕️💗💗

تقصیر خود خاک برسرشه .یعنی چی 

تو این دوره زنونه ادم خیلی هنر کنه میتونه زندگی خودشو سرپا نگه داره چ برسه ک بخواد مواظب دیگران باشه ..درضمن بگید خب اگه خیبی نگرانشین خودتون حواستوو بهش بدین ما ام گیرو گرفتاریای خودمونو داریم

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
آره، باهاش صحبت کنید، ببریدش پیش یه روانشناس. نباید تنها بذاریدش، باید بکشونیدش داخل جو خونواده

اخه ما تهرانیم و اونا شهرستانن

برادرشوهرم اصلا کوچیک و بزرگ نمیشناسه

پریروز شوهرم زنگ زده بود با مادرش حرف میزد برادرش هر چی دهنش بود بهش گفته با اینکه اصلا موضوع به برادرشوهرم ربط نداشته

2790
2778
2791
2779
2792