2777
2789
عنوان

بدبخت شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 93 پست
اولا که کار خوبی کردی دلداریش دادی بعدشم طوری نیست حالا شاید یوقت خوبی حامله شدی که برای جفتتون بهت ...

فردا میره معلوم میشه که کی مقصره خدا بدادمون برسه..امیدوارم همین فردا قضیه تموم شه بره

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالا خبرای خوب بهمون بدی! خواهشا بیا حتما خبر بده که نتیجه چی شد!

باشه چشم حتما..هروقت خبری شد حتما میگم..مرسی دوست خوبم شما امشب خیلی ارومم کردی خدا به حق فاطمه زهرا حاجت دلتونو بده

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
چشم عزیزم..توروخدا دعام کنین..

عزیزم به شوهرت بگو اصلا زیر بار نبره 

بعدم این مشکلات تو محیط کار هست مگه بیمه نیستن؟

نهایت  بگه من کارم را ترک میکنم ولی زیر بارش نمیرم 

غصه نخور عزیزم خدا بزرگه و اونها هم در نهایت مجبورن کوتاه بیان

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
عزیزم چی شد؟ حق به حق دار رسید یا هنوز معلوم نیست! ببین حفظ خونسردیتون خیلی مهمه! طلا که پاکه چه منت ...

همین الان صحبت کردم باهاش یه دکتری هس توی بیمارستانشون که از دکترای بزرگه.امروز از شانس ما اونم عمل داشته و سر بحث میرسه و طرف شوهرمو میگیره.قرار شده لنزو ببرن شرکت مهندس پزشکی .صب اومدن نگا کردن گفتن قابل تعمیره و قرار شده  هزینه تعمیرشو شوهرم بده.

وای بخدا دیشب دعاهای شما معجزه کرد  حس میکنم دوباره زنده شدم..خیلی خوشحالم بخدا خیلی خیلیی خدایا شکرت

خواهش میکنم کاری نکردم ممنون 

همین الان صحبت کردم باهاش یه دکتری هس توی بیمارستانشون که از دکترای بزرگه.امروز از شانس ما اونم عمل داشته و سر بحث میرسه و طرف شوهرمو میگیره.قرار شده لنزو ببرن شرکت مهندس پزشکی .صب اومدن نگا کردن گفتن قابل تعمیره و قرار شده  هزینه تعمیرشو شوهرم بده.

وای بخدا دیشب دعاهای شما معجزه کرد     حس میکنم دوباره زنده شدم..خیلی خوشحالم بخدا خیلی خیلیی خدایا شکرت

ایشالا ک حل بشه عزیزدلم...مارو بیخبر نذار...

وای بخدا دیشب دعاهای شما معجزه کرد  حس میکنم دوباره زنده شدم..خیلی خوشحالم بخدا خیلی خیلیی خدایا شکرت

دعاکردم وصلوات فرستادم ایشالاک چیزی نمیشه وحل میشه هرچی شوخبرشوب ماهم بده توروخداچون من دیگه بایدبهت ...

وای بخدا دیشب دعاهای شما معجزه کرد  حس میکنم دوباره زنده شدم..خیلی خوشحالم بخدا خیلی خیلیی خدایا شکرت   

همین الان صحبت کردم باهاش یه دکتری هس توی بیمارستانشون که از دکترای بزرگه.امروز از شانس ما اونم عمل ...

خدایاشکرت بخداخیلی خوشحال شدم😄😄😄

تحمل نداره نباشی دلی ک توتنهاخداشی
همین الان صحبت کردم باهاش یه دکتری هس توی بیمارستانشون که از دکترای بزرگه.امروز از شانس ما اونم عمل ...

وای جدی میگی!

به خدا خیلی خیلی خوشحال شدم،خدا اون دکترو هم خیر بده!خداروشکر واقعا خداروشکر!

خب الان فقط قرار هزینه تعمیر رو بده دیگه درسته اخراج که نمیشه، سرکارش میمونه آره؟

وای جدی میگی! به خدا خیلی خیلی خوشحال شدم،خدا اون دکترو هم خیر بده!خداروشکر واقعا خداروشکر! خب الا ...

اررررره عزیزم خیلی خوشحاااااااالم خیلیییییی خدا انگار دنیارو بهم داده هزینش حدوده 5تومنه ولی سرکارش موند واااای خدا مرسی دوست خوبم مرسی 

اررررره عزیزم خیلی خوشحاااااااالم خیلیییییی خدا انگار دنیارو بهم داده هزینش حدوده 5تومنه ولی سرکارش ...

خداروشکر باور کن همش تو فکرت بودم خیلی خوشحالم که به خوبی حل شده!

شوهرت که بنده خدا بی گناه بوده این وسط،اون 5 تومن رو هم فک کنین دادین جای صدقه سرتون، حکمت کار خدا حتما چیزی بوده با این پول از سرتون گذشته!