2777
2789
عنوان

بدبخت شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 93 پست
ایشالا ک حل بشه عزیزدلم...مارو بیخبر نذار...

قربونن برم چشم انشالله خبر خوب بدم وای خدا کی صب میشه

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
وسایلو میذارن توی بیکس یجا میفرستن استریل مرکزی..اونا میذارن توی دستگاه استریل..اینا از سالم بودن لن ...

ای بابا خب شاید تو استریل مرکزی شکسته باشه، دلیل موثقی نیست چون شوهرت گذاشته تو بیکس پس کار اونه تو اون ی هفته هزارتا اتفاق ممکن افتاده باشه،

بنده خدا حق داره ناراحت باشه ایشالا هرچی خیر پیش میاد ولی به شوهرت بگو کم.نیاره حسابی از خودش دفاع کنه حالا به هرکدوم از قسمت های بیمارستان که مربوط میشه بگو شکایت کنه پیگیری کنه 

خدا بزرگه حتما کمک میکنه شوهرت هم که بی گناه ایشالا همه چی درست میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابا خب شاید تو استریل مرکزی شکسته باشه، دلیل موثقی نیست چون شوهرت گذاشته تو بیکس پس کار اونه تو ...

چشم عزیزم..توروخدا دعام کنین..

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
باشه حتما من 10 تا آیت الکرسی میخونم براتون ایشالا حل میشه همه چی!

قربون دل مهربونت برم عزیزم انشالله خدا حاجتاتو بده..

قربون دل مهربونت برم عزیزم انشالله خدا حاجتاتو بده..

خواهش میکنم 

باور کن از وقتی تایپیکت رو خوندم همش فکرم پیش شماست از ته دلم از خدا میخوام کمکتون کنه

ایشالا درست بشه واقعا ناراحت شدم 

خواهش میکنم  باور کن از وقتی تایپیکت رو خوندم همش فکرم پیش شماست از ته دلم از خدا میخوام کمکتو ...

فدات بشم غصه نخور شاید حکمتیه..😢

خیلی نگران شوهرمم چیزیش نشه خیلی ناراحته اخه

فدات بشم غصه نخور شاید حکمتیه..😢 خیلی نگران شوهرمم چیزیش نشه خیلی ناراحته اخه

نه بابا چیزی نیست من خودم وقتی خیلی ناراحت و عصبی هستم ی قرآن میذارم زیر سرم بعدش راحت میخوابم ی قرآن بذار براش که بخوابه دیگه باید توکل کنه به خدا ببینه فردا چی میشه!

هرچی پیش بیاد خیر مطمئن باش حل میشه واقعا حق داره خب 

شما سعی کن جلوش نشون ندی سعی کن آرومش کنی که اعتماد به نفسش رو حفظ کنه بهش بگو نهایتش اخراج میشی میری یجا دیگه کار میکنی بالاتر از سیاهی رنگی نیست!

ببینم اگه بندازنش گردن شوهرت هم پولش رو میگیرن هم اخراجش میکنن؟

یا فقط اخراج؟

نه بابا چیزی نیست من خودم وقتی خیلی ناراحت و عصبی هستم ی قرآن میذارم زیر سرم بعدش راحت میخوابم ی قرآ ...

اصلا نگران اخراجش نیستم میدونم عرضه داره هرجا میتونه کار کنه..نگران پولشم بخدا چون حتما میگیرن  نمیدونی چقد دکتر و مسعول بی وجدانن براشون مهم نیس که ..بخدا شوهر من خیلی پسر خوب و درستیه اصلا دروغ نمیگه ولی بنده های خدا خیلی اذیتش میکنن

نه بابا چیزی نیست من خودم وقتی خیلی ناراحت و عصبی هستم ی قرآن میذارم زیر سرم بعدش راحت میخوابم ی قرآ ...

بهش گفتم جونش مهم تراز همه چیه برام فدای سرش گفتم بهش همه چیمونو میفروشیم وام میگیریم خودمم میرم پابپات کار میکنم پولشو میدیم اصلا ناراحت نباش چیزیت بشع من میمیرم

نمیشه بخدا شوهرم خیلیییی ناراحته میترسم چیزیش بشه

خدا نکنه

به خودت  انرژی مثبت بده🤐🤐🤐💎💎💎❤❤❤

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!
اصلا نگران اخراجش نیستم میدونم عرضه داره هرجا میتونه کار کنه..نگران پولشم بخدا چون حتما میگیرن  ...

بابا اینقدم الکی که نیست نگران نباش چجوری میخوان ثابت کنن کار شوهرت بوده که بخوان پولش رو بگیرن بگو شکایت کنه مگه الکیه یکی بیاد بگه تو شکستی 160 میلیون باید بدی به چه مدرکی به کدوم دلیل! میدونی خیلی جاها میتونه شکایت کنه! 

باور کن درست میشه شوهرت کارش درست بوده و بی گناه 

بگو اینقد استرس نداشته باشه اون که مطمئن به خودش میره شکایت میکنه و باید ثابت کنن کار شوهرت بوده 

بابا اینقدم الکی که نیست نگران نباش چجوری میخوان ثابت کنن کار شوهرت بوده که بخوان پولش رو بگیرن بگو ...

اره قربونت برم راس میگی باید حتما پیگیر بشیم خدا فقط خودش رحم کنه..حتی اگه تبرعه شسم ببین چقد مسیر زندگیمون فرق میکنه..تو اقدامم اخه  

اره قربونت برم راس میگی باید حتما پیگیر بشیم خدا فقط خودش رحم کنه..حتی اگه تبرعه شسم ببین چقد مسیر ز ...

اولا که کار خوبی کردی دلداریش دادی

بعدشم طوری نیست حالا شاید یوقت خوبی حامله شدی که برای جفتتون بهتر بود اوضاع بهتر حال بهتر شرایط بهتر غصه نخور شماها هم دیگه رو دارین 

الان فردا قراره تکلیف این جریان مشخص بشه؟