2777
2789

اره ماهم داریم میربم دنبال خونه 

الان پنج ماهی هشتصد میشینیم 

ولی باید زیاد کنیم اینجور نمیشه😭

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی وقته همه مجبور شدن محلشون رو عوض کنن هر محله ای بودن یکی دو تا اومدن پایین تر ...اجاره ها صد درصد افزایش داشته بعضی جاها دویست درصد ...

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

وقتی مستاجر بودیم واقعا سخت بود همش ترس و لرز این که سر سال چقدر زیاد میکنه ...بلند بشی هم آوارگیه ...خونه ی به درد بخور اصلا واسه اجاره نمیذارن..همه ی خونه ها یا کثیفن یا پر از عیب و ایرادن تازه از گرونیش که نگوووو

چه فایده خواهر...باید کلی با اخلاقاشون بسازی

خیلی از دوستا و اشناهای ما رفتن تو شهرک های مسکن مهر میشینن بخاطر کرایه های سنگین اونجام واقعا ن امکاناتی داره ن امنیتی دلم برا بچه هامون میسوزه ک اینارو چجوری ب سروسامان برسونیم

خونه ی پدرشوهرم خونه اش مفت و شیکه ولی چه فایده یه روز خوش ندارم دائم قیافه گرفتن و ادا و اطوار و ناز کردن...تازه همش بچه های دیگشون میان طلبکارانه نگاه میکنن...دست رو دلم نذار خواهر...خدا ریشه ی باعث و بانی این سختی ها رو بخشکونه الهیییییی آمییییین

خونه ی پدرشوهرم خونه اش مفت و شیکه ولی چه فایده یه روز خوش ندارم دائم قیافه گرفتن و ادا و اطوار و نا ...

اره میفهمم سخته همه ب ی چشم دیگه نگات میکنن انگار چقد بدبخت و فقیری ک خراب شدی رو سره یکی دیگ..

من در حال حاضر دارم ماهی ششصد کریه میدم با کلی پول رهن حالا صاحب خونه زنگیده ۲۰میلیون بده یا پاشو..منم ک باردارم واقعا سخته اسباب کشی هرچی هم‌میگی حالش نمیشه انگار از طابفه یزید ان