ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی مستاجر بودیم واقعا سخت بود همش ترس و لرز این که سر سال چقدر زیاد میکنه ...بلند بشی هم آوارگیه ...خونه ی به درد بخور اصلا واسه اجاره نمیذارن..همه ی خونه ها یا کثیفن یا پر از عیب و ایرادن تازه از گرونیش که نگوووو
خونه ی پدرشوهرم خونه اش مفت و شیکه ولی چه فایده یه روز خوش ندارم دائم قیافه گرفتن و ادا و اطوار و ناز کردن...تازه همش بچه های دیگشون میان طلبکارانه نگاه میکنن...دست رو دلم نذار خواهر...خدا ریشه ی باعث و بانی این سختی ها رو بخشکونه الهیییییی آمییییین
من در حال حاضر دارم ماهی ششصد کریه میدم با کلی پول رهن حالا صاحب خونه زنگیده ۲۰میلیون بده یا پاشو..منم ک باردارم واقعا سخته اسباب کشی هرچی هممیگی حالش نمیشه انگار از طابفه یزید ان