naaafise مدیر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان پاستا😋😋😋😋 | مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 31 پست سلام میشه بگین پاستا روچ جور درست کنم ک خیلی خوشمزه بشه روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1397/04/30 | 23:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 اول پاستا پنرو میپزی بعد مرغ به صورت نواری یا مربع مربع با کره سرخ میکنی بع قارچ با کر ... خامه صبحانه؟؟؟؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 اره عزیزم بعد فقط خامه؟شیرنمیخاد؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
فاطمه عضویت: 1396/01/29 تعداد پست: 28982 بعد فقط خامه؟شیرنمیخاد؟ من خامه و شیر میزنم عالی مبشه حتما خودت درست کن دیگه بیرون نمیخوری🤣 من مامان شدم🥲
**المیرا** عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 53842 بعد فقط خامه؟شیرنمیخاد؟ من خیلی شیر نمیزنم. خیلی کم. خامشو بیشتر میزنم
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 اره عزیزم خامه صورتیا تاحالا درست نکردم بلدنیستم پاستاروعین ماکارانی بزارم بپزه روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
فاطمه عضویت: 1396/01/29 تعداد پست: 28982 اره منم پاستایی که خودم درست میکنم و بیشتر دوست دارم😀 بخداا اگه میدونستم خودم انقد خوب بلد میشمو درست میکنم هر روز کارم بود🤣🤣الکی چقد پول دادم به اون رستوران ها😑 من مامان شدم🥲
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 من خیلی شیر نمیزنم. خیلی کم. خامشو بیشتر میزنم ممنون روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 بخداا اگه میدونستم خودم انقد خوب بلد میشمو درست میکنم هر روز کارم بود🤣🤣 الکی چقد پول دادم ... من تاحالانخوردم اصلا😐 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
**المیرا** عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 53842 بخداا اگه میدونستم خودم انقد خوب بلد میشمو درست میکنم هر روز کارم بود🤣🤣 الکی چقد پول دادم ... 😀😀😀😀
فاطمه عضویت: 1396/01/29 تعداد پست: 28982 تاحالا درست نکردم بلدنیستم پاستاروعین ماکارانی بزارم بپزه اره عزیزم قشنگ مغز پخت بشه چون دیگه دم کردن نداره سریع همرو قاطی میکنی میخورین من مامان شدم🥲
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 اره عزیزم قشنگ مغز پخت بشه چون دیگه دم کردن نداره سریع همرو قاطی میکنی میخورین مرسی روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
فاطمه عضویت: 1396/01/29 تعداد پست: 28982 من تاحالانخوردم اصلا😐 من خیلی دوستش دارم هفته یه بار میرفتم میخریدم گفتم بزار یه بار خودم درست کنم دیدم از اونا خوشمزه تر شده خوب وقتی تو خونه درست کنی یه چیز دیگس پنیر پارمسان هم داشتی بریز روش سراخر من مامان شدم🥲
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 من خیلی دوستش دارم هفته یه بار میرفتم میخریدم گفتم بزار یه بار خودم درست کنم دی ... از سوپرمارکت بخرم پنیرو؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....