2777
2789
منم یکی از آشناهامون گفت تا ۵۰۰و خورده ای بردش... منم شاید حذفش کردم😣

اسم بازیش چیه عزیزم

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://caver.ir/جواب-کامل-همه-مراحل-بازی-آمیرزا/

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

سلام لاویا جان

بهتری؟داداشت و زنداداشت بهتر شدن؟

هر چند بهتر شدنی در کار نیست فقط ادم باید کنار بیاد با قضیه

توی تاپیکه کاربر هدایت پیام تسلیت گزاشتم اشکامم ریختم

فقط الان میخاستم بدونم حالتون بهتره؟؟

خصوصا داداشت

وقتی یاده این میوفتم که بهت میگفت عمه درد عمه درد دلم اتیش میگیره

انشالله خدا توی بهشت هواشو داره

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و السرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک... کی میشود تا انتقام سیلی زهرا بگیریم...آجرک الله یا صاحب الزمان
سلام لاویا جان بهتری؟داداشت و زنداداشت بهتر شدن؟ هر چند بهتر شدنی در کار نیست فقط ادم باید کنار بی ...

سلام عزیزم.به قول خودتون تنها چاره اینه ک کنار بیاییم.تنها چیزی ک باعث شده ی کم ارومتر شیم اینه که آرشیدا کوچولوی ما الان توی بهشته بی درد و رنج...امادلتنگیاش امونمونو بریده...امضاتم لایک داره.داغ اولاد خیلللللی سخته

ممنون از دلجوییتون گلم

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰