2777
2789
عنوان

كيست تخمدان

125 بازدید | 14 پست

سلام،امروز سونوگرافي دادم و يه كيست سه سانتي تخمدان داشتم،دكترم دارو نداد گفت چند ماه صبر كن خود به خود دفع ميشه اگه نشد دارو ميدم،اينجا كسي سابقه كيست داره؟چطوري دفع ميشه؟توي پريود بعديم يا همين طوري هم ممكنه دفع بشه؟چي كار كنم زودتر خوب بشه؟مي تونم نزديكي كنم؟

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه چاقی وزنتو کم کن ورزش خیلی تاثیر داره فست فود غذای چرب کمتر بخورچیزای سرد مثل ماست دوغ کمتر بخور سردی کیست میاره کاری ب نزدیکی ندار

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست

من داشتم ٨ سانت شده بود جراحي كردن در آوردن، يعني اندازه ي سزارين زجر كشيدم. بعد هر شش ماه سونوگرافي ميكردم هميشه دكتر بهم ميگفت كيست ريز داري قرص ضدبارداري بهم ميداد خوب ميشدم اما الان مدتيه كه دارم مرتب از دم كرده ي رازيانه استفاده ميكنم روزي يه ليوان، دفعه ي آخر كه رفتم دكتر بهم گفت تخمدانت تميز و آماده ي باروريه، خودم ميدونم به خاطر رازيانه بوده چون پريودامم مرتب شده

من اگر نيك يا بدم... تو برو خود را باش  
و اينكه حتما برو پيش يه دكتر ديگه كه خداي نكرده بزرگ نشه مثل من

دكتر ديگه براي چي؟كيست شما چه نوعي بود؟دكترم از جراحي هيچي نگفت گفت حتي ممكنه بي دارو هم خوب بشي گفت اگه چندتا پريود بعديم منظم بود برم پيشش دوباره سونو اگه منظم نبود نسخه نوشته كه دارو رو شروع كنم

درد نداری زمان تخمک گذاری چون کیست تخمدان خیلی دردای بدی داره

نه فقط اين بار پريود شدم درد داشتم كه امروز رفتم دكتر

من داشتم ٨ سانت شده بود جراحي كردن در آوردن، يعني اندازه ي سزارين زجر كشيدم. بعد هر شش ماه سونوگرافي ...

رازيانه رو چطور مصرف كنم توضيح ميديد لطفا،از كجا بگيرم و كي و چطور مصرف كنم؟واقعا انقدر اثر داره؟بعد كيست توي دوران پريود فقط دفع ميشه يا همين طوري هم دفع ميشه؟

من داشتم ٨ سانت شده بود جراحي كردن در آوردن، يعني اندازه ي سزارين زجر كشيدم. بعد هر شش ماه سونوگرافي ...

شما مشكلي با نزديكي نداشتي؟

و اينكه حتما برو پيش يه دكتر ديگه كه خداي نكرده بزرگ نشه مثل من

عزيزم رفتي؟آخه الان پريودم مي خوام بدونم چه روزايي بايد دمنوش رازيانه رو بخورم هر روز بخورم يا تو پريود نخورم

عزيزم رفتي؟آخه الان پريودم مي خوام بدونم چه روزايي بايد دمنوش رازيانه رو بخورم هر روز بخورم يا تو پر ...

من دوران عقد جراحي كردم ، بعد عروسي كيست ريز داشتم كه مشكلي نداشت نزديكي، 

رازيانه رو موقعي كه پريودي نخور، تموم كه شد شروع كن به خوردن، دانه هاشو از عطاري بگير روزي يه قاشق توي يه ليوان آب جوش دم كن و بخور عاليه

چرا؟

اينكه ميگم پيش يه دكتر ديگه برو به خاطر اينه كه مطمئن بشي دارو نميخواي. دكتر من ميگفت با پريود شدن كيستها دفع ميشه اما بعضياشون نه كه كم كم بزرگ ميشه. من اول يه دكتر رفتم بهم گفت چيزي نيست حتي بهم نگفت كيست دارم بعد دوماه يه شب  درد شدي  گرفتم رفتم بيمارستان ديدم كيستم ٨ سانته كه دكتر گفت بايد حتما جراحي كني