2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راضی هستین ازش 

من فقط برای پاک کردن چربی های گاز استفاده کردم که راضی بودم شما بنظرم تو دی جی کالا یه نگاهی بنداز قیمتا دستت بیاد مشخصات و نظراتم بخون همونجا کلی بهت تو انتخاب کمک میکنه

واسه تمیز کردن سرامیک پرده مبل فرش کابینت میگن خیلی خوبه برق میندازه مخصوصا سرامیک رو

عزیزم من الان خودم چک کردم شما پارس خزر بخر عالیه برای نیاز شما و قیمتش هم حدودای ۲۰۰ ایناست 

راضی هستین ازش 

آها پارس خزر ۲۸۹تومن .دلونگی هم که حرف نداره قیمتش یک و سیصد هست.چون برای سرامیک میخوای بنظرم پارس خزر خوبه زیاد هزینه نکن البته کیفیتشم خوبه واقعا

آها پارس خزر ۲۸۹تومن .دلونگی هم که حرف نداره قیمتش یک و سیصد هست.چون برای سرامیک میخوای بنظرم پارس خ ...

مرسی عزیزم لطف کردین پارس خزر بگیرم میشه باهاش مبلامم بکشم یا فقط واسه سرامیکه؟؟قیمتش که خیلی مناسبه

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍
مرسی عزیزم لطف کردین پارس خزر بگیرم میشه باهاش مبلامم بکشم یا فقط واسه سرامیکه؟؟قیمتش که خیلی مناسبه

برای کف پوش و مبل و پرده بله کیفیتش قابل قبوله برو فروشگاه ببین بعد خرید کن