2777
2789
همینکه دستشو دراز می کنه به دست و صورت می خوره یعنی زدن  حتما که نباید دنده ی طرف بشکنه یا چش ...

از دیدگاه شما همه زندگیا باید راهی دادگاه و طلاق بشه.شمافقط زندگی خودتو نبین.از باطن زندگیا ک خبر نداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره این کار بنظرم بهتره چون بدنم هم درد میکنه نمیتونم کار کنم

یه چیز دیگه استارتر اگه به حدی دست کوفتیش سنگینه که کبود شده .حتماااا یه لباسی بپوش که اون کبودی پیدا باشه.بکی دو دفعه اول که از جلوش رد میشی حتما دستتو رو کبودی بزار که توجهش جلب بشه.بعدش دیگه نه که ببینش.اون موقع که جن هاشون رفته و اروم شدن با دیدن اون صحنه بشدددت از خودشون بدشون میاد .واین خیلی کمک میکنه که دفعات بد جلو خودشو بگیره.

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.
شما خیلی صبور بودین و لابد عاشق ولی اختلافات زناشویی و اصولا اختلافات دو جنس مخالف که عقایدشون ذهنیا ...

بله منم با نطر شما کاملا موافقم طلاق راه حل نیست.باید با سیاست کاری کنه که جلو این رفتارش گرفته بشه.

منم خیلی عاشق نبودم .مخصوصا اون لحطه هتیی که کبود میشدم .اما من یه زن متاهلم .ترجیح میدم به جای اینکه هر دعوایی همه تو زندگیم خبر دار بشن .خودم شوهرمو سر جاش بشونم.الان شوهرم علنی واسه نفس کشیدنم از من اجازه میگیره😆😆😆ولی تو جمع چنان احترامی بهش میزارم که چند بار خواهر شوهرم تو جمع اسفند بالاسرم چرخونده😆😆😆تمام حرفم اینه خشوونت و تلافی و دخالت اطرافیان بدترین راه حله تو هر مشکل زناشویی.تا عقل و سیاست زن هست بقیه موارد اشتباهه

اگه غیرت داشتی و یه ذره عزت نفس شکایت میکردی  

نشستی کتک و خوردی حالا میگی چیکار کنم؟مثلا این آقا چه تحفه ای هست چه گُلی میخواد به سرت بزنه که ازش به راحتی بگذری😑 مردی که دست رو ضعیف تر از خودش بلند کنه حیوووووونه من که یه لحظه هم حاضرنیستم با همچین مردی زندگی کنم مردی که باعثِ دردکشیدن زنش بشه و به غیرتش برنخوره!

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑بجای اینکه راه حل بدید یه جورایی خودجوش گفتید اعلان جنگ کن!!!!خب عزی ...

ببخشیدا بهتره فکرِ بسته تون رو برا خودتون نگه  دارید!!

از نطر شما یه مردِ گنده رو که اینقد بیشعوره این خانم موظفه که ادب کنه؟فکر نمیکنید از وقتِ تربیتش گذشته باشه؟

ببخشیدا بهتره فکرِ بسته تون رو برا خودتون نگه  دارید!! از نطر شما یه مردِ گنده رو که اینقد ...

باشه گلم.من فکرم بستست.شما فکرتون باز😆😆

من با شما دعوایی ندارم.استارتر نظر خواست منم نطرمو گفتم.خودش هر جور فکر میکنه بهتره رفتار کنه....نیازی به جنگ ما دو تا نیست☺☺☺

از دیدگاه شما همه زندگیا باید راهی دادگاه و طلاق بشه.شمافقط زندگی خودتو نبین.از باطن زندگیا ک خبر ند ...

شما تو پست من اسم طلاق شنیدی؟

حتتی خوندی که گفته باشم دعوا کن، زنگ بزن پلیس ، یا آبروریزی راه بنداز؟

چرا از موضوع خارج میشی؟

شما گفتی همه ی زنا کتک خوردن گفتم نه جانم، خیلی ها مثل من فقط دعوا دارن کتک نه.

گفتی دست مرد میخوره، 

گفتم اون هم نوعی کتک هست فرقی نداره، مگه ما چهارپا هستیم که با حرکت دست مرد تو صورتمون یا پهلو و یا کمرمون بخوان باهامون صحبت کنن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))